Šįkart F. Kirkorovui buvo atlikta pilvo srities korekcija, rašo UNIAN. Operaciją atlikęs plastinės chirurgijos specialistas paviešino ligoninėje nufilmuotą vaizdo įrašą. Jame F. Kirkorovas vaikštinėja segėdamas pooperacinį korsetą. Jam, pasirodo, buvo „nulipdytas“ pilvo presas.

„Taip, skauda, bet reikia pakentėti, nes nori pradžiuginti save ir savo gerbėjus“, – pasakė F. Kirkorovas.

Dainininkas teigia esantis labai patenkintas eiline plastine operacija, o ją atlikęs chirurgas Timuras Chaidarovas jau spėjo pateikti komentarų šia tema.


„Net šunims prireikia daugiau laiko, kad sugytų. Filipo atveju rezultatai išties neįtikėtini. Fiziologiškai žaizda sugyja per 7–10 dienų, bet jo atveju jau 3–4 dieną būna „susiklijavusi“. Tai iš tiesų fenomenalu. Jo labai tvirta valia, gera sveikata, puiki genetika. Kaip tik todėl ir gijimas toks fenomenalus“, – pareiškė chirurgas Rusijos žiniasklaidos atstovams, komentuodamas F. Kirkorovo būklę po operacijos.

Chirurgas taip pat paminėjo, kad F. Kirkorovas pažeidė reabilitacijos taisykles. Specialistas nurodė, kad per operaciją dainininkui buvo suformuotas neįprastas pilvo presas. F. Kirkorovas, esą, nenorėjo 8-ių preso „kaladėlių“, todėl jam buvo „pagamintos“ 4-ios.

Kirkorovo pozicija dėl karo

Ukrainoje Artistas palaiko „specialiąją karinę operaciją“ – būtent taip Rusija oficialiai vadina karą prieš taikius Ukrainos gyventojus. Jis taip pat ne kartą neigiamai atsiliepė apie savo kolegas, pasisakiusius prieš šį karą.

F. Kirkorovas yra dažnas svečias visuose Kremliaus koncertuose bei iškilminguose renginiuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)