Pirmoji įspūdingosios atlikėjos Amandos Lepore (46) patirtis ant operacinės stalo buvo vos sulaukus pilnametystės. Amandai atlikta lyties keitimo operacija. Tačiau būti tik moterimi jai buvo per maža. A.Lepore tapo tikra animacine heroje su ryškiai raudonomis lūpomis!

Dizainerė Donatella Versace (59) turbūt nebeturi kūno vietos, kuri nebūtų koreguota plastikos chirurgo pjūviu ar injekcijomis. Lūpos – ne išimtis. Ir nors natūralios moters lūpos niekada nebuvo itin siauros, tačiau ji nusprendė, kad to negana.

Playboy“ modelis Shauna Sand (43) iš pradžių savo seksualumą bandė pabrėžti krūtų implantais. Vėliau ji ėmėsi veido bruožų korekcijų, tačiau bandydama pasigražinti veidą moteris gerokai jį sužalojo. Veido pakėlimas, skruostų ryškinimas ir lūpų putlinimo injekcijos... Kai kurie tikrai nežino, kada sustoti.

Modelis Janice Dickinson (59) tikina, kad pirmą kartą po plastikos chirurgo peiliu gulėsi prieš 27 metus. Tada jai buvo padidintos krūtys. Apie lūpų incekcijas ji nenori kalbėti tikindama, kad ji – visiškai natūrali. Deja, nepavykusi lūpų korekcija matyti iš toli...