Geriausias dalykas princesės Dianos gyvenime buvo du jos vaikai – princas Williamas ir princas Harry.

Tačiau, kaip rašo cheatsheet.com, egzistuoja liūdna priežastis, kodėl pirmasis princesės Dianos gimdymas nevyko taip, kaip buvo planuota.

Princesės Dianos ir princo Charleso santuoka nebuvo tvirta

Kai Diana ir Charlesas ėmė susitikinėti, tarp jų neskraidė daug meilės kibirkštėlių. Pirmą kartą Charlesas sutiko Dianą, kai šiai tebuvo 16 metų, iki tol jis trumpai susitikinėjo su jos vyresniąja seserimi. Jis mėgavosi Dianos kompanija, tad kai buvo pasiūlyta, kad galbūt Diana galėtų tapti jo žmona, princui ši mintis patiko. Tačiau jis vis dar buvo įsimylėjęs Camillą ir ilgus metus tegalėjo slėpti šį faktą.

Charlesas Dianai pasipiršo po vos 12 pasimatymų. Kaip pranešama, abu jie norėjo atšaukti vestuves, tačiau nė vienas to nepadarė. 1981 m. jiedu susituokė ir santuokoje praleido daugiau nei 15 metų.

Paankstintas gimdymas

Diana buvo 12 metų jaunesnė už savo sutuoktinį. Ji ir Charlesas ilgai nelaukę nutarė pagausinti šeimą, juk karališkajai šeimai reikėjo palikuonių. Prabėgus vos keliems mėnesiams po sutuoktuvių Diana sužinojo, kad laukiasi pirmojo jųdviejų vaikelio. Visada didele princesės problema buvusi žiniasklaida, sužinojusi, jog Diana laukiasi būsimojo karaliaus ar karalienės, jos atžvilgiu tapo dar negailestingesnė.

Prabėgus kuriam laikui po Williamo gimimo, Diana kalbėjosi su karališkuoju biografu Andrew Mortonu apie tai, kaip iš tiesų atrodo jos gyvenimas karališkojoje šeimoje. Šių pokalbių metu princesė Diana atskleidė gimdžiusi komplikuotai - princas Williamas gimė anksčiau laiko, nei buvo numatyta. Viena iš priežasčių - nuolatinis žiniasklaidos persekiojimas bei spaudimas.

„Williamo gimimą teko skatinti, nes aš ilgiau nebegalėjau dorotis su žiniasklaidos spaudimu“, – A. Mortonui apie komplikuotą gimdymą pasakojo Diana. Williamas gimė 1982 m. birželio 21 d. Kokia buvo gydytojų nustatyta preliminari jo gimimo data, neaišku.

Taip pat kalbama, kad Dianos gimdymas buvo skatinamas, nes reikėjo, kad kūdikis gimtų tinkamą dieną, kuri nesikirstų su princo Charleso polo žaidimo tvarkaraščiu. Nepaisant to, princesė ir vėl pakliuvo į antraštes, kai pasklido gandas, kad ji pagimdė atsistojusi. Kaip pranešama, Charlesas neva gimdymo metu laikė savo stovinčią žmoną, tačiau šis gandas taip ir nebuvo patvirtintas.

Princesė Diana savo seksualinį gyvenimą su Charlesu pavadino „keistu“

Dianos ir Charleso santuoka ilgai netruko. Galiausiai jiedu suprato, kad vienas kito nemyli. Abu jie turėjo romantinių ryšių už santuokos ribų. Vėliau Diana atskleidė, kad jos seksualinis gyvenimas su sutuoktiniu buvo „keistas“, o bet koks intymumas tarp judviejų liovėsi, kai Harry buvo aštuoneri.

Panašu, kad Diana ir Charlesas turėjo problemų nuo pat pradžių. Diana įtarė, jog Charlesas jai už nugaros susitikinėjo su Camilla jau iš karto po jų vestuvių. Kartą viename interviu Charlesas teigė, kad jis buvo ištikimas Dianai iki pat to meto, kai tapo visiškai aišku, jog jokios meilės tarp jų nėra.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)