Kai piršosi būsimai žmonai, Vladimiras Putinas buvo nusiteikęs taip, tarytum ketintų pranešti, jog apsisprendė ją palikti.

Keistojo pasipiršimo Liudmilai Škrebnevai epizodą galima rasti knygoje „Pirmuoju asmeniu“, 2000-aisiais pasirodžiusioje Rusijos prezidento biografijoje, neapsiėjusioje be daugybės artimai šį žmogų pažinojusiųjų žmonių prisiminimų, rašo „New York Post“.

„Dabar jau turi žinoti, koks esu žmogus, – tarė V. Putinas kreipdamasis į L. Škrebnevą 1983-iaisiais, praėjus beveik ketveriems metams nuo artimos judviejų bičiulystės pradžios. – Apskritai, nesu lengvo būdo, bet per trejus su puse metų veikiausiai apsisprendei, ką daryti.“

Tuo laiku V. Putinas dirbo KGB, ši organizacija sovietmečiu kėlė didžiausią baimę. Pagrindinis jo uždavinys iki to laiko, kai buvo išsiųstas į Rytų Vokietiją, buvo stebėti užsieniečius ir konsulinius pareigūnus tuometiniame Leningrade.

Jo tonas peršantis buvo toks, lyg būtų kalbėjęs apie ketinimą skirtis, prisiminė L. Škrebneva. Kai ji pasakė, kad yra apsisprendusi, būsimas jaunikis dvejodamas paklausė: „Taip?“

L. Škrebneva prisipažino iš tikro rimtai nė negalvojusi apie varganai apsirengusį jaunuolį, su kuriuo susipažino teatre 8-ojo praeito amžiaus dešimtmečio pabaigoje. Vis dėlto jau tada mįslingumu garsėjęs V. Putinas davė jai savo telefono numerį, taigi, po pažinties jiedu palaikė ryšį.

Santuokoje porai gimė dvi dukterys – Marija ir Jekaterina, o 2013-aisiais įvyko skyrybos.

Po skyrybų L. Škrebnevos vardas buvo pašalintas iš Kremliaus interneto svetainėje pateiktos oficialios V. Putino biografijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Dalintis
Nuomonės