Tiesą sakant, atlikėjos Pink trenerė Dreya Weber tvirtina, jog derėtų pradėti nuo gravitacijos dėsnius paminančios jogos. Antigravitacinė joga – lengvesnis ir subtilesnis būdas išmokti triukų ore, padėsiantis įvaldyti tokius judesius nenaudojant didžiausios viršutinės kūno dalies jėgos, tačiau suteikiantis galimybių stiprinti ištvermę, per interviu leidiniui „E! News“ sakė moteris.

Dar vienas būdas išlavinti ir sustiprinti viršutinę kūno dalį (kaip pas Pink) – prisitraukimai.

„Moterys ir merginos dažniausiai prisitraukimų nedaro, nors tai vienas iš geriausių būdų, kaip sutvirtinti viršutinę kūno dalį“, - teigia trenerė ir pridūrė, jog mitas, esą raumeningos moterys nemoteriškos, yra seniai pasenęs.

„Moterys turėtų norėti būti stiprios fiziškai ir tuo džiaugtis“, - teigia D. Weber. Anot moters, prisitraukimams galima įsigyti specialų skersinį, kurį rasite praktiškai visose sporto prekių parduotuvėse. Specialistė taip pat rekomenduoja išbandyti ir P90X treniruočių programą. Šios pusantros valandos treniruotės tikrai naudingos, pataria Pink trenerė.

Derėtų nepamiršti, jog Pink formai pasiekti prireiks daug laiko ir pastangų. Tačiau įkvėpimui jos pasirodymas puikiausiai tinka.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)