Už šio nekilnojamojo turto objekto pardavimą atsakingas „Compass“ agentūros brokeris Chrisas Cortazzo.

2000 metais pora Malibu įsigijo du sklypus žemės (tuomet dar nebuvo vedę, susituokė po metų), už juos sumokėjo 7,35 mln. dolerių, skelbia „Variety“. Prieš pasistatydami šiuos prabangius namus, kuriuos dabar ir bando parduoti, jie kelerius metus gyveno nedideliame rančos stiliaus būste viename iš sklypų.

Per tą laiką sutuoktiniai sukūrė tikrus svajonių namus: penkių miegamųjų ir net 14 vonios kambarių. Skelbiama, kad interjero sprendimus pasufleravo kelionės po Tailandą, kur P. Brosnanas filmavosi bondiados filme „Rytojus niekada nemiršta“.

Pora savo namus pavadino „Orchidėjų namais“ – juose meistriškai dera pietryčių Azijos įtakos, pavyzdžiui, bambukinės pertvaros ir tropiniai augalai. Būsto projektui užbaigti, kad jis būtų toks, kokio norėjo sutuoktiniai, kaip skelbia „Wall Street Journal“, prireikė beveik dešimties metų. Namas nudažytas žalia spalva, stogas – iš molio čerpių. Skelbiama, kad tokį sprendimą pasufleravo porą Tailande sužavėjusios šventyklos.

„Išgauti būtent tą norimą žalios atspalvį buvo labai sudėtingas, tačiau malonus darbas“, – apie dabar parduodamus namus yra sakiusi K. Sh. Smith.


Ralpho ir Rosso Andersonų sukurtas, bendrovės „Albino Construction“ darbuotojų realybe paverstas namas sudarytas iš kurorto stiliaus pagrindinio pastato ir dviejų aukštų baseino/svečių namų. Jų bendras plotas užima maždaug 12,5 tūkst. kvadratinių pėdų. Namams priklauso maždaug 37 metrų paplūdimio juostos lopinėlis ir atsiveria kvapą gniaužiantys vaizdai į vandenyną.

Pagrindinis namų pastatas užima 4 tūkst. kvadratinių pėdų plotą. Čia įrengta erdvi svetainė, du židiniai, po du vonios kambarius ir drabužines, o pro stiklo duris galima patekti į terasą, iš kur vandenynas ir kalnai atrodo ranka pasiekiami.

P. Brosnano ir K. Sh. Smith namuose taip pat yra sporto salė, mažas kino teatras, net septyni židiniai, biblioteka, meno studija, japoniško stiliaus SPA (ten sauna, garinė pirtis, karštas ir šaltas baseinai), įrašų studija ir netgi baras.

Namų kieme įrengtas milžiniškas jūros vandens baseinas su dirbtiniu kriokliu, dvi valgyti ir leisti laiką su draugais skirtos įstiklintos erdvės ir smėlio kampelis, kur mėgsta ilsėtis iki paplūdimio paėjėti tingintys. Apie žavingą sodą kalbėti nepakanka žodžių – geriau jame apsilankyti.


Kino pasaulio pora šiuose namuose užaugino savo du sūnus – devyniolikos Parisą ir 23 metų Dylaną. Sūnums išsikrausčius, sutuoktiniai pradėjo vis daugiau laiko leisti K. Sh. Smith gimtuosiuose Havajuose.

P. Brosnanas turi dar tris vaikus – 37 metų sūnų Seaną ir 47 metų sūnų Christopherį. Dukra Charlotte 2013 metais mirė nuo kiaušidžių vėžio. Nuo kiaušidžių vėžio 1991 metais mirė ir aktoriaus žmona Cassandra Harris.

„Atėjo laikas judėti į priekį... Atėjo metas pradėti naują gyvenimo etapą“, – apie savo sprendimą parduoti šį ypatingą būstą per interviu sakė P. Brosnanas.

Nors daugiausia laiko ir leidžia Havajuose, pora jau netrukus žada pradėsianti ieškoti būsto Santa Barbaroje, Kalifornijoje, kur praeitais metais Pariso ir Dylano būstams išleido 2,945 mln. dolerių.

„Labai myliu Malibu. Ten mano širdis“, – sakė P. Brosnanas, tačiau pridūrė, kad kol kas Havajai – būtent ta vieta, kur jį galima sutikti dažniausiai: „Dabar namai tos salos“.

Po įspūdingus šeimos namus galite pasižvalgyti čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)