„Nugaros operacija, kiek nerangus, nejaučiu vienos pėdos“, – koncerto svečiams sakė Ph. Collinsas ir taip pabandė juos nuraminti.

Tai buvo pirmasis muzikanto solinis koncertas Pitsburge nuo 1997 metų ir pirmasis pasirodymas nuo tada, kai 2007 metais ten koncertavo „Genesis“.

Atlikėjas, panašu, savo gerbėjų nenuvylė ir sėdėdamas atliko geriausiai žinomas dainas, tarp kurių – „Another Day in Paradise“.

Gerbėjai dėl Ph. Collinso sveikatos nerimauja jau ne vienerius metus, neįgaliojo vežimėlyje sėdinčio atlikėjo nuotraukos prieš pasirodymą Pitsburge taip pat nuteikė gana skeptiškai.

Phil Collins

Per koncertą Šarlotėje rugsėjo 29 dieną Ph. Collinsas ant nugaros išvirto iš savo kėdės. Po incidento jis savarankiškai atsisėdo ir klausytojams parodė iškeltą nykštį, patikindamas, kad jam viskas gerai, ir baigė koncertą. Dieną prieš incidentą jis buvo pastebėtas Atlantoje sėdintis neįgaliojo vėžimėlyje.

Phil Collins

Per 2007 metais vykusį „Genesis“ koncertinį turą Ph. Collinsui pasislinko stuburo slankstelis. Po nugaros traumos jis nebegalėjo groti būgnais. 2015 metais dainininkui buvo atlikta nugaros operacija.

Sveikatos būklė pablogėjo, kai muzikantas pakrito ir susilaužė koją.

2017 metais jis buvo priverstas atšaukti koncertus Londone, kai paslydo ir pakrito viešbučio kambaryje, galvoje teko siūti kirstinę žaizdą.

Per interviu „Rolling Stone“ praeitais metais Ph. Collinsas sakė, kad iš esmės jo sveikata gera, tačiau pėda paralyžiuota.

„Iš esmės sveikata skųstis negaliu, tik paralyžiuota pėda. Po nugaros operacijos nejaučiu dešinės pėdos. Vis dar sunku groti būgnais. Bet iš esmės viskas gerai“, – sakė Ph. Collinsas.

Vėliau pridūrė, kad seniau jam teko labai daug su savimi dirbti, kad pagaliau įprastų per koncertus sėdėti, tačiau dabar su tuo jau susitaikė.

„Per mano koncertus žmonės susitelkę į muziką, kaip ir aš. Taigi, tai nėra problema. Bet kokiu atveju stengiuosi išlikti pozityvus. Dabar viskas kiek kitaip, fiziškai nepajėgiu išstovėti porą valandų, labai skauda“, – prisipažino jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)