J. Leto įveikė Joaquiną Phoenixą, Samuelį L. Jacksoną, Peterį Dinklage`ą ir Woody Harrelsoną.

Tuo tarpu E. Page aplenkė Arianą Grande, Jessicą Pare, Laurą Prepon ir Sarah Silverman.

Kai Didžiosios Britanijos žurnalas GQ neseniai pasiteiravo J. Leto, kaip jam pavyksta išsaugoti jaunatvišką išvaizdą, aktorius atsakė: „Esu gana sveikas, taigi manau, kad tai nemažai padeda. Taip gyvenu jau seniai – 20 metų valgau vegetarišką / veganišką maistą ir rūpinuosi savimi“.
Ellen Page

„The Dallas Buyers Club“ („Dalaso klubo“) žvaigždė taip pat sakė nevalgantis pieno produktų, nes jie tiesiog kelia „pasibjaurėjimą“.

E. Page apie gyvenimą be mėsos rašė „Twitter“ žinutėse. „Kodėl juokiamasi iš veganų, kai nehumaniški fabrikų procesai laiko gyvūnus ir visą pasaulio gamtą tik prekėmis, kurias reikia naudoti pelnui?“, - piktinosi ji.

Anksčiau seksualiausiais vegetarais buvo išrinkti Jessica Chastain, Kristen Wiig, Russellas Brandas, Olivia Wilde, Carrie Underwood, Natalie Portman ir Leona Lewis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)