„Atstovas spaudai patvirtino, kad princesė Sophie tikrai per vestuves apalpo. Atsigėrusi vandens, vėl pasijuto gerai, ir ceremonija tęsėsi toliau“, – tviteryje teigia karališkasis tinklaraštininkas ChristinZ.

Remiantis turima informacija, Sophie nualpo sakant priesaikas, jai į pagalbą suskubo princas Leopoldas. Po tuoktuvių princese Sophie tapusi nuotaka kartu su vyru iš bažnyčios išėjo puikios nuotaikos ir laimingi mojavo pasveikinti susirinkusiems smalsuoliams.

Jaunavedžiai po ceremonijos išvyko į Nimferburgo rūmus, kur Ludwigo pusbrolis, Bavarijos kunigaikštis Franzas, buvo surengęs šventinį priėmimą.

Princas Ludwigas yra trečias eilėje į sostą – prieš jį Franzo brolis, Bavarijos kunigaikštis, ir jo tėvas Bavarijos princas Luitpoldas.

Vokietijos karališkosios šeimos atstovas – paskutinio Bavarijos karaliaus Liudviko III proproanūkis. Nors po Vokietijos revoliucijos 1918 metais ir Pirmojo pasaulinio karo Vokietijoje monarchijos ir nebeliko, Bavarijos žemės karališkoji šeima ir toliau atlieka simbolinį vaidmenį.

Prieš tuoktuves atstovas PEOPLE sakė, kad ceremonijos metu bus atspindėti tiek regioniniai elementai, tiek porai svarbūs dalykai: pradedant tradicinių Bavarijos delegacijų dalyvavimu ceremonijoje ir baigiant vietos patiekalais bei gėrimais šventės valgiaraštyje.

Princesė Sophie per vestuves pasipuošė „Reem Acra“ vestuvine suknele ilgomis perregimomis rankovėmis ir gėlių motyvų nėriniais. Įvaizdį papildė Ludwigo močiutės princesės Irmingard tiara, kuria ji puošėsi per savo vestuves 1950 metais bei Ukrainos prekės ženklo WONA nuometu. Jaunikis pasirinko klasikinį kostiumą.

Pora apie sužadėtuves pranešė 2022 metų rugpjūtį, o vietoj vestuvių dovanų paprašė paaukoti „Learning Lions“ Kenijoje ir Nimfenburgo paramos asociacijos fondui.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją