Anastacia negalėjo susirungti su taip pat lentelės apačioje atsidūrusiu konkurentu Melvinu Odoomu, mat savaitės bėgyje treniruodamasi „perplėšė“ po mastektomijos operacijos likusius randus. Kadangi Anastaciai ir jos partneriui Brendanui Cole’ui buvo „pernelyg rizikinga“ dar kartą pasirodyti, Melvinas buvo priverstas keliauti namo.

Anastacia pasakojo: „Šokau šeštadienį nepaisydama gydytojo patarimo ilsėtis po to, kai perplėšiau rando audinius toje vietoje, kur buvo atlikta dviguba mastektomija. Po to nebegalėjau šokti ir jaučiausi priblokšta, kad nebegalėsiu dalyvauti šokant išlikimo šokį. Man labai liūdna matant, kad Melvinas ir Janette išeina, jie yra pati pati nuostabiausia pora, man trūks išskirtinės Melvino nuotaikos ir gražios šypsenos“.

Amerikiečių dainininkė, du kartus įveikusi krūties vėžį, atsidūrė antroje vietoje nuo galo, tačiau medikai įspėjo ją, kad šokti nebegalima. Jos trauma reiškė, kad BBC turi pasikliauti vien balsavimo rezultatais, ir 48 metų dainininkę išgelbėjo tai, kad ji gavo daugiau balsų nei M. Odoomas ir profesionali šokėja Janette Manrara.

Anastacia atvirai prabilo apie savo „radikalią“ abiejų krūtų šalinimo operaciją 2013 metais ir po to atliktą rekonstrukciją. Pasak jos, šiame šou ji norėjo dalyvauti dėl to, kad vėl išmoktų „naudotis savo kūnu“.

Vis dėlto prieš konkurso pradžią ji įspėjo, kad jos operacija gali turėti įtakos gebėjimui atlikti energingiausius judesius, nes rankų judesiai yra riboti. Ji sakė: „Mano operacija buvo iš radikaliųjų. Man teko imti raumenis iš nugaros ir dėti į priekį. Taigi, mano rankų judesiai yra neįprasti, pasakyčiau“.

Po operacijos likę randai nukentėjo per repeticiją penktadienį „Elstree Studios“, kur su partneriu Brendanu dainininkė repetavo salsą. Prieš jos pasirodymą šeštadienį laidos vedėja Tess Daley paaiškino žiūrovams: „Deja, tačiau dėl per repeticijas patirtos Anastacios traumos jiems teko keisti šiandieninės salsos choreografiją“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją