Po kiekvienų apdovanojimų žiniasklaidoje mirga straipsniai apie geriausiai ir prasčiausiai apsirengusias žvaigždes. Šįkart kritikos strėlių sulaukė visa gausybė pramogų pasaulio atstovų, tarp jų – ir Holivudo grietinėlės atstovė Jennifer Aniston, rašo portalas „Daily Mail“

Žemę šluojančią suknelę su giliu skeltuku pasirinkusi aktorė, regis, visai nepagalvojo, kiek nervų jai kainuotų vienas neatsargus judesys. Stiliaus žinovai peikė ne tik suknelės modelį, bet ir tikino, jog toks pasirinkimas Jennifer grąžino dvidešimčią metų į praeitį.

Amerikiečių aktorei Zoe Kravitz taip pat teko raudonuoti skaitant užsienio spaudą – ji taip pat pateko tarp blogiausiai apsirengusių žvaigždžių.

Prodiuserė Marti Noxon nustebino ne tik savo suknele, bet ir prie jos, regis, priderinta plaukų spalva. Anot mados žinovų, 51-erių moteris nesėkmingai įsijautė į paauglės vaidmenį.

Šie ir dar daugiau stiliaus paklydimų – fotogalerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)