„Robinas Thicke`as ir Miley Cyrus“, - socialiniame tinkle spalio 26 dieną parašė 87 metų „Playboy“ leidėjas. Šalia šio užrašo jis pasidalijo savo ir C. Harris fotografijomis iš savo namų Los Andžele.

Hugh Hefner ir Crystal Harris

H. Hefneris vilkėjo tokiu pačiu dryžuotu kostiumu kaip ir ritmenbliuzo dainininkas, o 27 metų „Playboy“ modelis savo šviesius plaukus buvo susisukusi į du kuodukus. C. Harris taip pat laikė didžiulę pirštinę su rodomuoju pirštu, kurį „Wrecking Ball“ atlikėja per savo pasirodymą „Barclays Center“ energingai vedžiojo tarp savo kojų ir prieš R. Thicke`ą. Netrukus H. Hefneris išplatino ir dar vieną nuotrauką, kurioje C. Harris su iškištu liežuviu prieš jį atlieka M. Cyrus šokio judesius.

Hugh Hefner ir Crystal Harris

O taip scenoje atrodė M. Cyrus ir R. Thicke:

Miley Cyrus ir Robinas Thicke.

Nėra abejonių, kad H. Hefneris ir jo žmona stengiasi, kad jų santuoka būtų smagi ir įdomi. Pora, susituokusi per praėjusius Naujuosius metus, rugsėjo pradžioje buvo pastebėta su grupe draugų Disneilande važinėjanti motoriniais triračiais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)