Nespalvotoje fotografijoje taip pat išreiškiama padėka dietologei Ameliai Freer, kurios knyga „Eat. Nourish. Glow“ padarė didžiulę įtaką dainininko sveikatai ir savijautai.

„Prieš tris savaites susipažinau su moterimi, kuri visiškai pakeitė mano gyvenimą. Amelia Freer padėjo man per dvi savaites atsikratyti daugiau kaip 6 kg svorio ir iš pagrindų pakeitė mano santykį su maistu. Eikite visi paskaityti jos neįtikėtinos knygos ir pradėkite gyventi sveikai“, - S. Smithas parašė virš nuotraukos, kurioje laiko knygą apie sveiką gyvenseną. „Kalbame ne tik apie lieknėjimą: tai apima ir vidinę laimę. Myliu tave, Amelia, ir dėkoju už tai, kad padėjai pajusti vidinę ir išorinę laimę“, - džiaugėsi atlikėjas.

S. Smithas socialiniame tinkle „Instagram“ fiksavo savo lieknėjimo kelionę ir skelbė nuotraukas su savo patiekalais. Jis prisipažino, kad 12 dienų laikėsi detoksikavimo programos.

A. Freer yra Londone gyvenanti dietologė, dirbusi su virtine garsių klientų.

A photo posted by Sam Smith (@samsmithworld) on

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)