Tuomet ekranuose pasirodė ir pats I. Elba, kuris laidoje dalyvavo per atstumą – tuo metu buvo Londone ir dar nebuvo matęs jį liaupsinančio žurnalo viršelio.

„Tai nuostabu! Aš labai labai laimingas. Ačiū „People“ žurnalui, kad padarė mane seksualiausiu pasaulyje. Mano mama manimi labai labai didžiuosis“, – sakė aktorius.

Aktorius teigia, kad šis titulas suteikia jam daugiau pasitikėjimo savimi.

Anot „People“, vaidmenimis draminiuose serialuose „Blakė“ (The Wire) ir „Liuteris“ (Luther) išgarsėjęs I. Elba labai nustebo sužinojęs, kad tapo šių metų nugalėtoju.

„Pagalvojau: „Baikit, negali būti. Nejau? – sakė jis interviu žurnalui. – Tuomet pasižiūrėjau į savo atvaizdą veidrodyje ir pasakiau sau: „Na taip, šiandien atrodau gana seksualiai“. Tačiau kalbant atvirai, tai malonu. Tai buvo malonus siurprizas, neabejotinai padidinęs mano savivertę.“

Britų aktorius taip pat vadino „Marvel“ filme „Toras: Ragnarokas“ (Thor: Ragnarok) ir įkūnijo Nelsoną Mandelą juostoje „Mandela: ilgas kelias į laisvę“ (Mandela: Long Walk to Freedom).

Laisvalaikiu 46 metų I. Elba dažnai stoja prie didžėjaus pulto – muzikos pasaulyje jis žinomas DJ Big Driis vardu. Jis taip pat turi savo drabužių liniją. Aktorius buvo dukart vedęs ir turi du vaikus, o šiuo metu jau rengiasi vestuvėms su savo sužadėtine modeliu Sabrina Dhowre (Sabrina Daura).

I. Elba, afrikiečių imigrantų vienturtis sūnus, žurnalui „People“ papasakojo apie savo vaikystę ir paauglystę. Anot Rytų Londone užaugusio aktoriaus, jo tėvai griežtai jį auklėjo, o kai jis mokėsi berniukų mokykloje, neretai susidurdavo su patyčiomis, nors užsiėmė įvairiomis sporto šakomis, įkaitant futbolą, krepšinį, kriketą, ledo ritulį ir regbį.

„Buvau labai išstypęs ir liesas, – pasakojo 1,9 m ūgio T. Elba. – O mano vardas buvo Idrissa Akuna Elba (Idrisa Akuna Elba). Kaip jums? Iš manęs šaipydavosi. Tačiau vos tik užsiauginau ūsus, tapau kiečiausiu rajono vaikinu. Keistuoliai, užsiauginkite ūsus ir šiek tiek raumenų.“

Tarp garsenybių, anksčiau pelniusių „People“ seksualiausio metų vyro titulą, yra Dwayne'as Johnsonas (Dveinas Džonsonas), Davidas Beckhamas (Deividas Bekemas), Chrisas Hemsworthas (Krisas Hemsvortas), Adamas Levine'as (Adamas Levinas), Channingas Tatumas (Čeningas Teitumas). Pernai ši šlovė teko kantri muzikos žvaigždei Blake'ui Sheltonui (Bleikui Šeltonui).

„Gyvenimas neturėtų būti galvojimas apie tai, ką derėjo padaryti, – sakė I. Elba. – Manau, visiems reikėtų vadovautis filosofija, kad rytojaus gali ir nebūti, todėl reikia gyventi šia diena. Semti gyvenimą pilnomis saujomis.“

I. Elba yra jau 33-ias garsus vyras, žurnalo paskelbiamas seksualiausiu pasaulyje. Pirmuoju juo tapo Melas Gibsonas 1985 metais. Pastaruoju metu šiuo titulu galėjo didžiuotis Blake'as Sheltonas, Dwayne'as „The Rock“ Johnsonas, Channingas Tatumas ir Davidas Beckhamas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)