Būsimos atžalos kino žvaigždė susilauks drauge su savo penktąja žmona Rico Shibata. Trečiasis aktoriaus vaikelis pasaulį išvys šiais metais.

Iki tol aktorius turėjo du sūnus – 31-erių Westoną Coppolą ir 16-metį Kal-El Coppolą iš skirtingų santuokų.

27-erių N. Cage'o žmona – taip pat aktorė. Pora susipažino drauge dirbant kino aikštelėje Japonijoje. Romanas užgimė greitai ir aistringai, todėl netrukus, 2021-ųjų vasarį, pora apsimainė aukso žiedais Las Vegase.

Pasirinkta data – ypatinga. Pora ją pasirinko norėdami pagerbti aktoriaus tėčio gimtadienį. Nuotaka vestuvių dieną vilkėjo trijų sluoksnių rankų darbo japonišką kimono. N. Cage'as dėvėjo Tomo Fordo kostiumą.

Ši santuoka „Oskaro“ laureatui – jau penktoji. Anksčiau jis Las Vegase vos keturioms dienoms buvo vedęs savo merginą Eriką Koike, taip pat buvo vedęs buvusią padavėją Alice Kim, dainininkę ir dainų kūrėją Lisą Marie Presley ir aktorę Patricią Arquette.

Pats aktorius ir jo dabartinė žmona kol kas jokių plačių komentarų šeimos pagausėjimo tema nesuteikė. Visgi oficialus poros atstovas „The Sun“ teigė, kad būsimo vaikelio tėvai yra labai sujaudinti dėl šios žinios.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)