Tėtis Bradas, mama Angelina, brolis Paxas (6 m.) bei sesės Zahara (5 m.), bei Shiloh (4 m.) kartu su Maddoxu ir draugais dalyvavo privačiame vakarėlyje kartodrome „Go Kart World“, Carsono mieste, Kalifornijoje.

„Bradas ir Angie išnuomojo visą parką ir jis buvo uždarytas nuo svetimų, kad Maddoxas ir jo draugai galėtų turėti privatų smagų vakarėlį, – sakė neprisistatęs šaltinis. – Maddoxas labai džiaugėsi savo vakarėliu ir praleido daug laiko lenktyniaudamas su draugais vaikiškais kartais „Mini Indy“ trasoje. Vaikai labai gerai praleido laiką, o Maddoxas netgi vakarėlio pabaigoje gavo trofėjų už tai, kad yra toks geras lenktynininkas.“

Didžiulė vaikų ir suaugusiųjų grupė ištisas dvi valandas visame kartodrome praleido rytą lenktyniaudami, kramsnodami picą ir valgydami specialiai Maddoxui pagamintą tortą.

Nors Maddoxas buvo tos dienos herojus, jis ne pirmas garsus žmogus „Go Kart World“ kartodrome. Anksčiau čia garą yra nuleidusios tokios įžymybės kaip Kate Hudson, Owenas Wilsonas, Demi Moore, Ashtonas Kutcheris ir Davidas Beckhamas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją