Nemenka dalis visuomenės įsitikinusi, kad M. Markle – kitados aistringa „Instagram“ vartotoja, turėjusi išjungti savo paskyrą prieš pat sužadėtuves su princu Harry, – dažniausiai pati rūpinasi naujuoju sklaidos kanalu @SussexRoyal.

Nekyla abejonių, kad ji puikiai išmano estetiką ir formų proporcijas, be to, noras įsitraukti į kitokio tipo bendravimą, didėjant atskirčiai tarp judviejų su Harry ir princo Williamo bei Kate Middleton poros, atrodo gana logiškas.


Kaip rašo „Vanity Fair“, šią savaitę įtarimai, kad M. Markle užsiima paskyra, dar labiau pasitvirtino. Keletą ženklų be vargo galima laikyti neginčytinais įrodymais, kad Sasekso kunigaikštienė pati įveda kai kurias antraštes ar bent pakoreguoja jas prieš skelbdama viešai.

Pirmuoju ženklu, anot portalo „People“, galima lakyti amerikietišką, o ne anglišką tam tikrų žodžių rašybą (pavyzdžiui, „organization“, o ne „organisation“, „re-energized“, o ne „re-energised“ ir „programs“, o ne „programmes“). Buvo pastebėta ir keletas amerikiečių, o ne britų dažniau vartojamų žodžių tam tikriems daiktams (konkrečiai – vystyklams) įvardyti. Akis užkliuvo ir už JAV doleriais nurodomų sumų.

Visgi, matyt, labiausiai intriguojantis (įtikinantis?) požymis, rodantis, kad M. Markle neabejotinai prisideda prie paskyros gyvavimo, yra tai, kad, kitaip nei kitose karališkosios šeimos narių paskyrose, šios poros sklaidos kanale naudojamos šypsenėlės ir jausmaženkliai. Kaip ir bet kuris „Instagram“ paskyros turėtojas, juos M. Markle tikrai naudojo ikihariškuoju savo gyvenimo etapu.


Dabar gi vieną kitą simbolį (raudoną širdelę arba fotoaparato piktogramą) galima pastebėti ir Sasekso didikų paskyroje.

Dienraštyje „Daily Mail“ atkreipiamas dėmesys ir į paskyros stilių, kuriam būdingas rafinuotumas ir elegancija. Labai panašų įspūdį darydavo ir buvusi M. Markle paskyra.

Visi lig šiol paskyroje atsidūrę pranešimai yra susiję su oficialia poros veikla. Labai smalsu, kaip bus pateikta žinia apie netrukus pasaulį išvysiantį karališkąjį kūdikį.

Nuotraukų albume - paviešintos jau ištrintos M. Markle socialinių tinklų nuotraukos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)