Trisdešimtmetė dainininkė savo išrinktąjį nutarė palaikyti šeštadienį ir taip padarė asmeninėje „Instagram“ paskyroje.

Hito „Price Tag“ atlikėja įkėlė iki pusės apsinuoginusių atlikėjų nuotrauką, o šalia paliko antraštę, papildytą nemenku skaičiumi įvairių jaustukų, tiesa, kaip ir kitos istorijos, ši po paros iš socialinio tinklo dingo.

Įkvėpimo šaltiniu šou sukūrusiam Ch. Tatumui tapo jo, kaip striptizo šokėjo, patirtis.

Šalia paskelbtos nuotraukos Jessie J įrašė: „Pirmasis „Magic Mike“ šou Londone. Sveikinu Channingą Tatumą. Nuostabus šou. Ponai ir ponios, jūs turte tai pamatyti.“

Tokia reakcija vertinama kaip akivaizdus įrodymas, kad pastarosiomis savaitėmis girdimos kalbos apie poros santykis nėra iš piršto laužti gandai.

Panašiai kiek vėliau pasielgė ir Ch. Tatumas: jis dalyvavo Jessie J koncerte Londone ir įkėlęs nuotrauką taip pat negailėjo jai komplimentų.

Anot kalbų, pora susitikinėja nuo rugsėjo pabaigos. Kaip tik tada jiedu buvo pastebėti kartu žaidžiantys minigolfą.

Kaip ir kur Ch. Tatumas susipažino su Jessie J, kol kas neaišku. Gana įdomu, kad pastaroji net labai panaši į buvusią aktoriaus žmoną Jenną. Verta paminėti ir tai, kad popdainų atlikėja paskelbė aktorių kaip geriausią komiško vaidmens atlikėją per 2015 metais vykusius MTV kino apdovanojimus.

Jenna taip pat nevienišauja – susitikinėja su 43-ejų metų aktoriumi Steve‘u Kazee. Kiek anksčiau šį mėnesį jiedu buvo pastebėti besibučiuojantys ir puikiai leidžiantys laiką.

Šį savaitgalį, paprašyti pakomentuoti naują savo gyvenimo etapą, Jenna tepasakė: „Esu labai laiminga.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)