Karališkojo vaikelio krikšto ceremonijoje dalyvavo tik 25 patys artimiausi princo Harry šeimai žmonės. Kol kas paviešintos vos kelios krikštynų detalės ir Chriso Allertono nuotraukos, kurios buvo padarytos Windsoro pilies koplyčioje. Tačiau vis dar nėra žinoma, kas tapo mažylio krikšto tėvais. Belieka tik spėlioti, tačiau karališkoji pora pranešė, jog išlaikyti paslaptį buvo jų pačių pageidavimas.

Vienoje iš nuotraukų Archie buvo įamžintas laikomas savo mamos Meghan Markle šalia stovint tėčiui princui Harry, o kitoje – visa džiugiai nusiteikusi šeima.

Įdomu tai, kad minėtoje koplyčioje ne tik pakrikštytas naujasis karališkosios šeimos narys, bet ir suteiktas krikštas princui Harry bei vyko judviejų su Meghan Markle vestuvės.

Nuotraukose puikiai matyti ir dar 1841 m. karališkojoje šeimoje naudota mantija. Pirmą kartą ją vilkėjo karalienės Victorios dukra savo krikšto dieną. Šį istorinį drabužį karta iš kartos jau dėvėjo net 62 karališkieji kūdikiai.

DELFI primena, kad kūdikis gimė gegužės 6-ąją 5 val. 26 min. vietos (7 val. 26 min. Lietuvos) laiku ir svėrė 3,26 kilogramo.

Iškart po to, kai tapo tėvu, princas Harry žurnalistams pasakojo, jog sūnus gimė vėliau, nei buvo planuota, tad pora turėjo laiko pagalvoti apie vardus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)