Įžvalgiausieji nuotraukose pamatė ir sutapimų, ir neįprastų detalių. Ypač, jei nuotraukas palyginsime su vyresniųjų Louiso brolio George'o ir sesers Charlottės krikštynomis.

Fotosesijai buvo pasirinktas vienas garsiausių pasaulyje portretų fotografų Mattas Holyoakas. Nuotraukos darytos princo Charleso ir Camillos rezidencijoje.

Vienoje nuotraukoje matyti visa gausi princo Williamo ir Kate Middleton šeima. Tiesa, joje trūksta tik karalienės Elžbietos II, kuri šventėje nedalyvavo dėl užimtos darbotvarkės.

Kitoje matyti tik princo Williamo šeima, kurioje pozavo ir brolis princas Harry su žmona Meghan Markle.

Trečiojoje nuotraukoje - tik princas Williamas ir K. Middleton su trimis savo atžalomis, o paskutinėje, kuri daryta lauke, matyti tik Kate su sūnumi Louisu.

Fotosesijos metu šeima sėdi ant 1773 metais pagaminto ir jau daug šeimos istorijos mačiusio minkštasuolio. Ant sienos matyti aliejiniais dažais tapytas karalienės paveikslas, kurio autorius - Michaelas Noakesas.

"Esu pagerbtas, kad mane pakvietė daryti oficialias šeimos nuotraukas tokia svarbia proga. Visi buvo tokie atsipalaidavę, geros nuotaikos, tad man šis darbas buvo vienas malonumas. Tikiuosi, kad man pavyko nuotraukose užfiksuoti tas nuotaikas", - sakė fotografas.

Jam jau yra tekę dirbti su karališkąja šeima ir anksčiau. Pavyzdžiui, jis darė karalienės Elžbietos II ir princo Philipo vestuvių 70-mečiui skirtas nuotraukas.

Princo George'o krikštynų fotosesija 2013 metais buvo daroma tose pačiose patalpose, tačiau visai kito fotografo Jasono Bello.

2015 metais vykusiose Charlottes krikštynose fotosesija buvo patikėta garsiajam ir princesės Dianos numylėtam fotografui Mario Testino. Krikštynos vyko kitoje vietoje - karalienės Sandringhamo rezidencijoje.

Princesė Charlotte buvo įamžinta su keturiomis Britanijos monarchijos kartomis.

Naujausiose fotosesijos nuotraukose dėmesį daug kas atkreipė ne tik šventės kaltininką princą Louisą. Neįprasta tai, jog vienoje fotografijoje matosi, kaip M. Markle yra įsikabinusi princui Harry į parankę. Karališkasis protokolas neleidžia demonstruoti jausmų nei nuotraukose, nei viešuose renginiuose, tačiau, panašu, jaunavedžiams tai nė motais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)