Jaunavedžiai visiems giminaičiams ir draugams surengė prašmatnią sutikimo vakarienę, o netrukus po to vyko pagrindinė šventė, dėl kurios visi svečiai atvyko į Lombardiją privačiu lėktuvu. Vestuvių ceremonija vyko istorinėje Balbiano viloje prie Komo ežero.

Oficialiai šventės daliai nuotaka pasirinko 30 kg sveriančią suknelę, kurią jai sukūrė dizainerė Anastasija Zadornaja, kuri taip pat buvo tarp svečių. Apdaras buvo siuvinėtas karoliukais ir papuoštas permatomais įsiuvais. Dėl milžiniško nuometo nuotaka negalėjo judėti be pagalbos.

Sofi apdarą papildė tiara su žėrinčiais akmenimis, šydas ir rausvų orchidėjų puokštė, rašo spletnik.ru.


Pakrantėje įsikūrusioje viloje buvo įrengtas ilgas podiumas, tiesiog skęstantis gyvose gėlėse. Juo jaunoji ėjo pro šventės svečius pas jaunikį. Ceremonijos, kurios metu jaunieji apsikeitė žiedais ir įžadais, vedėja buvo Ksenija Sobčiak.

Pasibaigus oficialiajai daliai, nuotaka persirengė įspūdingą levandų spalvos suknelę ir pasileido plaukus. Vakarėlis tęsėsi pačioje viloje, vyko koverius atliekančios grupės ir populiaraus ritmenbliuzo atlikėjo iš Didžiosios Britanijos Stepheno Ridley fortepijono solo pasirodymas. Šiame šventės etape prie Ksenijos Sobčiak jau prisijungė jos kolega Dmitrijus Nagijevas.

Tiesa, anksčiau žiniasklaidoje pasirodė informacija, kad jo vietą užims Maksimas Galkinas. Jiedu drauge toliau šmaikščiais juokeliais linksmino šventės svečius. Vakarą užbaigė fejerverkai, kurių metu jaunavedžiai pjaustė gėlėmis papuoštą kelių aukštų tortą.

Po to A. Vavilovas ir jo žmona svečiams surengė atsisveikinimo vakarienę, o vakare visa delegacija, vadovaujama nuotakos, išvyko į Maskvą.


Buvusiam Finansų ministerijos pareigūnui, o dabar – novatoriškos mokslinių tyrimų ir gamybos kompanijos „SuperOks“ direktorių tarybos pirmininkui A. Vavilovui ši santuoka yra trečioji. Anksčiau A. Vavilovas buvo vedęs aktorę Marijaną Tsaregrdaskają, su kuria susilaukė dviejų vaikų. 2017 m. moteris mirė nuo onkologinės ligos. Netrukus po žmonos mirties A. Vavilovas vedė modelį Ingą Barkovskają. Jų santuoka iširo šią vasarą.

Naujoji A. Vavilovo išrinktoji yra dizainerės ir mados namų „Julia Dilua“ vadovės Julios Dilua (tikrasis vardas – Julija Kolomijceva) duktė. Sofi yra profesionali žirgų sporto atstovė. Apie sužadėtuves su A. Vavilovu mergina paskelbė rudens pradžioje.

A. Vavilovas buvo įsitraukęs į kelias baudžiamąsias bylas, susijusias su pinigų vagyste. 1997-aisiais jis buvo liudytojas 198 mln. eurų valstybinės paskolos grobstymo byloje. 2004-aisiais jį buvusio Ukrainos premjero Pavlo Lazarenkos, apkaltinto 114 mln. dolerių plovimu, byloje apklausė Jungtinių Valstijų policija. Po trejų metų Rusijos teismas patenkino prokuratūros prašymą iškelti baudžiamąją bylą A. Vavilovui dėl minėtųjų valstybinių lėšų grobstymo, tačiau jau 2008-aisiais byla buvo nutraukta suėjus senaties terminui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (128)