Teisėsaugos ir saugumo ekspertai peržiūrėjo tris su puse minutės trunkantį vaizdo įrašą, kuriame galime matyti realybės šou žvaigždę Prancūzijos viešbutyje. Neįtikėtina, tačiau šis niekad iki tol nematytas įrašas, darytas vėlai spalio 3-iąją prabangiame „L’Hotel de Pourtales“, verčia abejoti žvaigždės pateikta istorija.

Pasak oficialios versijos, gauja banditų užpuolė bejėgę Kim, surišo ją, uždarė išraiškingų formų garsenybę vonios kambaryje, o patys pagrobė 10 milijonų dolerių kainuojančius juvelyrinius dirbinius ir pabėgo iš įvykio vietos dviračiais.

Tačiau iškart po nusikaltimo darytas vaizdo įrašas verčia išsižioti – 36 metų „realybės“ žvaigždė sėdi jaukiai susirangiusi ant sofos, susisukusi į apklotą, ir ramiai sau kalbasi mobiliuoju telefonu per vaizdo skambučio programą.

Ji visai nepanaši į isterišką, kaip jos būsena po vagystės buvo pristatyta visuomenei. Dar daugiau, K. Kardashian šaltiniai teigė, kad vagys pagrobė jos telefoną, todėl lieka neaišku, kieno telefonu ji naudojasi vaizdo įraše.

„Tikėčiausi jos labiau susinervinusios ir išmuštos iš vėžių, – sakė buvęs Los Andželo policijos departamento detektyvų skyriaus vadovas Hendersonas Cooperis. – Paprastai žmonės būna šoke, nestabilūs. Kartais jie būna tarsi apkvaitę ar sutrikę, tačiau čia nematau nieko panašaus“.

K. Kardashian atstovai „Radar“ teigė, kad vaizdo įraše neatspindima žvaigždės savijauta, nes esą filmuota praėjus penkioms valandoms po užpuolimo. Vis dėlto, „Radar“ negali patikrinti, kada įrašas filmuotas.

Kita detalė, K. Kardashian riešas – jis vaizdo įraše aiškiai matomas – neturi jokių surišimo žymių. Pasak oficialios versijos, garsenybės riešai buvo surišti ir ji desperatiškai bandė išsilaisvinti. Tokiu atveju būtų likusios žymės.

Siekiant patikrinti realybės šou žvaigždės versiją, „Radar“ žurnalistė sutiko būti surišta ir mėgino išsilaisvinti – mėlynės atsirado beveik iš karto. Tačiau vaizdo įraše ant tris kartus ištekėjusios dviejų vaikų motinos rankų jokių akivaizdžių sužeidimų nematyti.

Įraše pritraukiamas durų staktos vaizdas – jokių priverstinio įsibrovimo požymių nematyti. Kambaryje esantys baldai ir lempos taip pat stovi savo vietose. Ant sienos kabo nepaliestos nuotraukos ir iškarpos iš žurnalų. Tebekaba keli dideli veidrodžiai, kurių įsibrovėliai, regis, taip pat nelietė. Didelis ir brangus plokščiaekranis televizorius taip pat stovi neliestas visai šalia durų – vagys jo neėmė ir apiplėšimo metu nesudaužė.

Dar viena mįslė – apartamentuose stovi kameros, nors šeima tvirtino, kad įsilaužimo metu „Keeping Up With the Kardashians“ nebuvo filmuojama. Viename kadre matyti, kad K. Kardashian asistentė yra su miniatiūriniu prisegamu mikrofonu.

„Radar“ paprašė buvusį FTB agentą Manny Gomezą apžvelgti įrašą ir tariamą įvykių seką. Ekspertas iškart pastebėjo, kad „nėra prievartinio įsibrovimo ar kažko panašaus požymių, tad atrodo, kad ji pati juos įsileido.

M. Gomezas stebėjosi: „Jeigu taip, kodėl? Man įdomu, kokia rami yra ji ir jos asmeninė asistentė, žmonės, kuriuos ką tik apiplėšė ginkluoti plėšikai. Ji elgėsi visiškai įprastai, lyg nieko nebūtų nutikę“.

Ilgametis Michaelo Jacksono asmens sargybinis Mattas Fiddesas pridūrė: „Prie miegamojo, kuriame miega Kim, durų turėjo būti pritvirtinta kamera su jutikliu. Apsaugos vado miegamajame turėjo būti pastatytas ekranas ir kažkas visą naktį turėtų stebėti. Tai standartinė procedūra. Kažkas čia negerai“.

Be to, Kim asmens sargybinio Pascalio Duvier įvykio vietoje taip pat nebuvo. Jis tuo metu buvo netoliese esančiame naktiniame klube „L’Arc“, kur linksminosi Kim seserys Kendall Janner ir Kourtney Kardashian.

„Jeigu būčiau viešbučio savininkas ir sulaukčiau Kim Kardashian, savo saugumo procedūras sustiprinčiau du ar tris kartus. Prie kiekvieno įėjimo pastatyčiau agentus, – sakė buvęs Prancūzijos kovos su organizuotu nusikalstamumu skyriaus vadovas Charlesas Pellegrini. – Mes turime reikalą su jauna moterimi, kuri miegojo viena su milžinišku juvelyrinių dirbinių kiekiu“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)