Puikų humoro jausmą turinti J. Aniston laidoje papasakojo nutikimą, kaip sporto salės pirtyje susidūrė su savo gerbėjais. Po šio pasakojimo D. Lettermanas privažiavo su kėde prie laidos viešnios ir, iš anksto atsiprašęs už galimai įžūliu pasirodysiantį elgesį, paprašė leidimo šį tą padaryti. Jis paėmė į burną aktorės plaukų sruogą ir šiek tiek palaikė ją burnoje.

J. Aniston stengėsi atrodyti linksma, juokauti, tačiau buvo akivaizdžiai sutrikusi. O kai laidos vedėjas ištiesė jai servetėlę plaukų sruogai nusivalyti, jos veide aiškiai matėsi pasibjaurėjimas.

Šį laidos epizodą neseniai aptikęs vienas tviterio naudotojas neslėpė pasipiktinimo.

„Buvau D. Lettermano gerbėjas, kai mokiausi vidurinėje mokykloje ir universitete, bet kai dabar žiūriu senus filmuotus klipus, jo elgesys atrodo absurdiškas ir pasibjaurėtinas. Pats nemaloniausias – tas, kuriame jis uosto J. Aniston plaukus. Tai nė trupučio nejuokinga, tai tiesiog seksualinis priekabiavimas eteryje“, – parašė jis.

„Ką tik pažiūrėjau laidos ištrauką, kurioje D. Lettermanas dešimtą dešimtmetį gardžiuojasi vargšės J. Aniston plaukais. Man įdomu, ar vyrų smegenyse yra kažkokių cheminių medžiagų, kurios daro juos bepročiais“, – parašė kita komentatorė tviteryje.

Tviteryje buvo prisiminti ir kiti D. Lettermano interviu, taip pat ir laida su Lindsay Lohan, kurioje jis apipylė ją klausimais apie reabilitacijos kliniką. Nepaisant L. Lohan protestų, kad jie susitarė šia tema nekalbėti, jis toliau laidė juokus apie jos kovą su priklausomybėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)