Laiškas paviešintas greitai pasirodysiančiame filme "Clive Davis: The Soundtrack of Our Lives", kur jis pats garsiai skaito emocingą tekstą. Mintis pabandyti tokiu būdu išgelbėti W. Houston prodiuseriui kilo po to, kai jis 2001 metais pamatė ją scenoje. Iš dainininkės buvo likę tik kaulai ir oda.

84 metų Clive‘as Davisas buvo vienas iš daugelio žmonių, kurie kaip reikiant sunerimo pamatę Whitney Houston pasirodymą su Usheriu ir Maya, skelbia „The Daily Mail“.

Whitney tą naktį atrodė taip prastai, jog kitą vakarą, kai dainininkė atšaukė savo koncertą, pasklido gandai, kad ji mirė.

Tuometinė dainininkės atstovė spaudai Nacy Seltzer išplatimo pareiškimą, kuriame teigė: „Ką tik kalbėjausi su Whitney. Jai viskas gerai ir ji niekaip nesupranta, kodėl dabar, kai viskas klojasi puikiai, pradėjo sklisti tokie absurdiški gandai. Šiuo metu ji Naujajame Džersyje su šeima“.

Dėl drastiškai pasikeitusios dainininkės figūros atstovė apkaltino „stresą dėl šeimyninių problemų“.

O čia galite paskaityti sunerimusio Clive‘o Daviso laišką Whitney Houston:

Brangiausioji Whitney,

Penktadienio vakarą išvydęs tave Michaelo Jacksono koncerte, netekau žado. Sugrįžęs namo pravirkau. Mano brangioji Whitney, atėjo laikas.
Puikiai suprantu, kad nenori to girdėti. Savaime suprantama, galvoji, kad Clive‘as tiesiog perdeda.

Puikiai žinau, kad viską neigsi ir nenorėsi pripažinti akivaizdžių dalykų, kuriuos tau sako kiti.

Esu tikras, kad po daugybe kaukių slepiasi tikroji Whitney, kuri puikiai žino, kad aplinkui daugybė tave mylinčių žmonių, kurie dėl tavęs padarys viską.

Tie žmonės puikiai supranta, kad tavo problema jau per didelė, kad galėtum ją įveikti savarankiškai.

Prisidedu prie tavo motinos, kuri meldžia pripažinti tikrovę – ilgiau atidėlioti nebegalima, paprasčiausiai nebėra laiko. Privalai galvoti ne apie save, bet ir apie tuos, kurie nuoširdžiai tave myli.

Nerimas, skausmas, baimė – viena jų nebegali pakelti. Privalai padėti sau ir kreiptis į tuos, kurie dėl tavęs padarytų viską.

Whitney, mūsų gyvenimai persipynė prieš maždaug 20 metų. Išmokai manimi pasitikėti net tada, kai kankino abejonės. Dievo duotas talentas tau padėjo pasiekti aukščiausias viršūnes.

Kreipiuosi asmeniškai į tave ir vėl meldžiu manimi pasitikėti. Prašau aklai manimi pasitikėti.

Tau reikia pagalbos – jau šiandien. Mano meilė ir rūpestis padės tau iš naujo atrasti taiką ir ramybę – kaip moteriai, kaip motinai ir kaip pavyzdžiui, kuris įkvepia visą pasaulį.

Su meile,

Clive‘as

W. Houston gyvenimas - nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)