A. Winehouse mirė 2011 m. apsinuodijusi alkoholiu, kai jai buvo 27-eri. Paviešintame vaizdo įraše užfiksuotas jau tada nuostabus ir abejingų nepaliekantis jos balsas.

Kaip rašo ok.co.uk, mėgėjiškame vaizdo įrašė – juokaujanti ir linksmai laiką leidžianti A. Winehouse, apsupta bičiulių ir draugų. Visa kompanija pradeda dainuoti gimtadienio sveikinimą, tačiau neilgai trukus būsima žvaigždė visus kitus balsus nustelbia ir dainuoja solo.

Šis vaizdo įrašas paskelbtas prieš dokumentinio filmo apie A. Winehouse premjerą.

„Iš esmės žmonės buvo susidarę neigiamą nuomonę apie Amy Winehouse“, - sakė dokumentinio filmo režisierius Asifas Kapadia.

„Dabar jie pamatys filmą ir pakeis nuomonę“, - neabejojo jis.

Vis dėlto A. Winehouse artimieji neigiamai vertina šį dokumentinį filmą. „Jie vertina šį filmą kaip prarastą galimybę švęsti jos gyvenimą ir talentą, o taip pat ir teigia, kad šis filmas yra klaidinantis, nes jame pateikiami tiesos neatspindintys faktai“, - „BBC Newsbeat“ sakė A. Whinehouse artimųjų atstovas.

Amy Winehouse kapas
Amy Winehouse skulptūra
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)