B. Johnsono kanceliarija sekmadienį patvirtino, kad išvakarėse jis iš tiesų susituokė su savo sužadėtine C. Symonds.

„Ministras pirmininkas ir C. Symonds susituokė vakar antroje dienos pusėje per nedidelę ceremoniją Vestminsterio katedroje“, - pareiškė kanceliarijos atstovai.

Borisas Johnsonas susituokė su savo sužadėtine Carrie Symonds

Jie taip pat patvirtino žiniasklaidos pranešimus, kad dideles vestuves planuojama iškelti kitąmet.

„Pora atšvęs vestuves su šeima ir draugais ateinančių metų vasarą“, - sakoma pranešime.

Anot laikraščio „The Sun“, šeštadienį pora apsikeitė ištikimybės priesaikomis nedideliame artimųjų ir draugų rate svarbiausioje Anglijos ir Velso katalikų katedroje Londono centre. Kaip patikslina leidinys, apie ceremoniją nežinojo net artimiausi premjero padėjėjai Dauningo gatvėje, o 30 svečių kvietimus gavo paskutinę minutę.

Kaip rašo „The Daily Telegraph“, B. Johnsonas tapo antruoju ministru pirmininku Jungtinės Karalystės istorijoje po Roberto Jenkinsono (1770-1828), kuris vedė, eidamas Vyriausybės vadovo pareigas. R. Jenkinsonas susaistė save santuokos ryšiais su Mary Chester 1822 metais. Premjero pareigas jis ėjo nuo 1812 iki 1827 metų.

B. Johnsonas ir C. Symonds apie savo sužadėtuves paskelbė praėjusių metų kovo pradžioje, kai premjerui pavyko susitarti dėl skyrybų sąlygų su savo antrąja žmona Marina Willer, kurią jis vedė 1993 metais.

Praėjusių metų balandį B. Johnsonui ir C. Symonds gimė sūnus.

B. Johnsonui tai – trečioji santuoka.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)