Prieš įsidarbindama fronto linijoje, princesė baigė specialias studijas Stokholmo universitete. Ir tik tuomet, kuriam laikui atsiprašiusi nuo įprastinių karališkųjų pareigų, griebėsi darbo su sudėtingiausiais pacientais.

Princesė socialiniuose tinkluose pasidalijo nuotrauka, kurioje vilki apsaugine apranga ir tapo tikru pasiaukojimo pavyzdžiu daugeliui. Internautai negaili jai komplimentų dėl priimto pavojingo iššūkio.

„Šiuo krizės laikotarpiu princesė nori būti įtraukta į neatlygintiną veiklą ir prisijungti prie medicinos apsaugos profesionalų“, – rašoma karališkosios šeimos pranešime.

Žengdama šį žingsnį, ji įsipareigojo atlikti valymo darbus, prižiūrėti pacientus ir padėti virtuvėje.

35-erių Sofija į karališkąją šeimą įsiliejo 2015 m, kai ištekėjo už princo Carlo Philipo. Pora kartu augina du vaikus.

Kai princas šeimai pristatė savo gyvenimo moterį, pikti liežuviai ėmė plakti, kad Sofijos praeitis nebuvo visai švari ir garbinga.

Būdama vos 20-ties, Sofija išgarsėjo kaip glamūro modelis. Prieš kameras seksuali gražuolė pozavo prisidengdama tik kamufliažinėmis kelnaitėmis ar aplink kaklą apsivijusia gyvate.

Tuomet Sofija žiniasklaidai sakė, kad modelio darbo ėmėsi tik tam, kad galėtų susimokėti už mokslus koledže.

Ji buvo tokia populiari erotiškame Švedijos žurnale „Slitz“, kad 2004-aisiais pelnė „Mis Slitz“ karūną.

Tapusi modeliu Sofija buvo pakviesta filmuotis į realybės šou „Paradise Hotel“. Būrys išvaizdžių, vienišų žmonių persikėlė gyventi į prašmatnų viešbutį, kur jiems nebuvo taikomos jokios ribos.

Karališkosios šeimos gerbėjai netruko atkasti vaizdų, kuriuose realybės šou besifilmuojančiai princesei, nedėvinčiai liemenėlės, išvaizdus vaikinas atlieka masažą.

Išpopuliarėjusiai, Sofijai atsivėrė keliai į kitas šalis, o tuo pačiu ir į vieną didžiausių JAV miestų, Los Andželą, kur ji susipažino su pornografinių filmų aktore Jenna Jameson.

Žurnale „Slitz“ buvo išspausdinta dviejų gražuolių nuotrauka, kurioje jos bučiuojasi.

„Su Jenna dalyvavome tame pačiame vakarėlyje. Ten ji priėjo prie manęs ir pagyrė, sakė, kad esu viena mieliausių jos matytų merginų ir pasiūlė atsisėsti prie jos bičiulių staliuko“, – leidiniui tąkart komentavo mergina.

Sofija ilgam laikui persikėlė už Atlanto. Kurį laiką gyveno ir Niujorke, kur buvo apsistojusi su savo bičiule. Merginos internete kūrė dienoraštį, kuriame rašė apie pažintis su garsiais ir turtingais vyrais, pavyzdžiui, reperiu Puff Daddy ar aktoriumi Marku Wahlbergu.

Vis dėlto tapusi Švedijos princese, Sofija privalėjo pakeisti savo gyvenimo būdą ir prioritetus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (78)