Gimimo dienos proga serialo „The Politician“ aktorė socialinėje žiniasklaidoje pasidalino žaismingu kadru, kuriam pozuoja nuogut nuogutėlė.

„Šiandien vilkiu tik savo gimimo dienos kostiumą“, - prie nuotraukos parašė aktorė.

„Visiems labai ačiū už gimtadienio sveikinimus ir labai ačiū naujam @goop nuostabiam kūno sviestui, privertusiam mane manyti, kad vis dar galiu nusimesti visus drabužius“, - pridūrė G. Paltrow.

Šešiolikmetė aktorės dukra juokais komentaruose parašė: „MAMA“.

Dar prieš kelias valandas „The Goop“ įkūrėja pajuokavo apie savo pasirinktą netradicinį gimtadienio kostiumą ir pasidalino vaizdo įrašu, kuriame teigia, kad „geriausia būti nuogai“ šalia sutuoktinio Brado Falchuko.

Mylimosios gimtadienio proga B. Falchukas prabilo apie daugeliui nežinomą žmonos pusę.

„Šiai nutrūktgalvei šiandien sukanka 48 metai. Ji gali iš nieko iškepti picą, niekada nesako, kad per vėlu geram kokteiliui, erzina gebėjimu be jokių pastangų atrodyti nuostabiai ir niekada nepraleidžia progos kokiam šikniui parodyti jo vietą“ – prie nuotraukos, kurioje G. Paltrow ilsisi ant sofos vilkėdama laisvalaikio drabužius, parašė 49 metų B. Falchukas.

„Ji priverčia draugus jaustis šeimos nariais, o šeimos narius – bičiuliais. Patikėkite manimi, ji geriausia iš visų. Su gimtadieniui. Gražuole, labai tave myliu. P.S. Jeigu sukate galvą, ką Gwyneth padovanoti gimtadienio proga, tuomet BALSUOKITE! Registruokitės patys, raginkite draugus. Jai labiausiai patiktų, jeigu BALSUOTUMĖTE“, - parašė aktorės sutuoktinis.

Rugsėjį pora minės ir dar vieną džiugią progą – antrąsias vestuvių metines. G. Paltrow ir B. Falchukas susituokė 2018 rugsėjį per intymią ceremoniją jos namuose Rytų Hamptone.

Kaip neseniai PEOPLE sakė dvi atžalas auginanti aktorė, ryšį su sutuoktiniu jai padeda išsaugoti labai paprasti kasdieniški dalykai:

„Rytais medituoju. Karantino metu vėl prie to grįžau, nes praktiką buvau kiek apleidusi. Darau tai kiekvieną rytą po dvidešimt minučių. Neseniai to pramoko ir mano vyras. Dabar medituojame kartu, tai labai suartina“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)