Kiekvieną sausį karališkoji šeima paskelbia išsamų visų pastaraisiais metais gautų dovanų sąrašą. Vieną dovaną, kaip princo Harry sužadėtinė, pernai gavo ir M. Markle, skelbiama portale „People“.

Dovaną būsimos karališkosios poros vardu priėmė neužilgo M. Markle svainiu tapsiantis princas Williamas, kai lapkričio mėnesį su oficialiu vizitu lankėsi Suomijoje. Įdomu tai, kad dovana buvo įteikta praėjus vos dviem dienoms po Meghan ir Harry sužadėtuvių paskelbimo.

Nustebsite, tačiau netrukus karališkajai šeimai priklausysianti moteris dovanų gavo tai, kas veikiausiai yra kiekvieno iš mūsų namuose. Tai buvo prijuostė!

Gali būti, kad toks daiktas išties pravers M. Markle ir princui Harry – juk patys yra pasakoję, kad ankstyvuoju santykių laikotarpiu daugiausia laiko leisdavo namie gamindami valgį (ko gero, kepdami viščiukus, kaip kad tą reikšmingąjį sužadėtuvių vakarą) ir žiūrėdami televizorių.

Prijuostė, žinoma, buvo tik viena iš daugybės pernai karališkajai šeimai įteiktų dovanų. Princas George‘as ir princesė Charlotte gavo knygų, žaislinių traukinukų ir lėktuvėlių, spalvinimo knygelių, įvairių kitokių žaislų ir saldainių. 2017 metų liepą, per viešnages Lenkijoje ir Vokietijoje, K. Middleton garderobas buvo papildytas keletu naujų suknelių, auskarų ir rankinių. Princas Williamas taip pat gavo dovanų: knygų, vazą ir net megztas šlepetes.

Keletas įspūdingų dovanų, be abejo, buvo įteikta ir karalienei. Viena atkeliavo net iš kosmoso. Majoras Timas Peake‘as, pirmasis britas, dalyvavęs Tarptautinės kosminės stoties projekte, įteikė Jos didenybei Jungtinės Karalystės vėliavą nuo savo skafandro.

Tai, beje, ne vienintelis sąsajų su dangaus aukštybėmis turintis karalienei įteiktas daiktas. Pavyzdžiui, paskirtoji Kanados generalgubernatorė Julie Payette įteikė karalienei porą savo pačios iš kosmoso darytų nuotraukų su Aberdynšyro vaizdu.

Aberdynšyras – tai sritis Škotijoje, kurioje yra karališkosios šeimos vasaros rezidencija – Balmoralo pilis.

Tarp kitų karalienei įteiktų dovanų buvo violetinės spalvos gultas šuniui (kuo puikiausiai tiksiantis kuriam nors iš jos mėgstamų korgių), rankų darbo šilkinė skarelė (ją įteikė Čekijos Respublikos prezidentas), taip pat spindintys burbulai Kalėdų eglei papuošti.

Karališkosios šeimos gyvenimo akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)