Karališkosios poros santuoka bus palaiminta Šv. Jurgio koplyčioje – toje pačioje, kurioje tuokėsi ir dabartiniai Sasekso hercogas bei kunigaikštienė.

Lygiai kaip princas Harry ir Meghan Markle, princesė Eugenie su naujuoju savo vyru pravažiuos karieta Vindzoro gatve.

Devinta eilėje į monarcho sostą esanti princesė su J. Brooksbanku susižadėjo sausį. Sužadėtuvės įvyko po septynerius metus trukusios būsimų jaunavedžių bičiulystės.

J. Brooksbankas seniau dirbo Londono Meifero rajone esančio klubo „Mahiki“ vadybininku. Pora susitiko slidinėdami.

Karališkoji šeima ketina suteikti žmonėms galimybę stebėti vestuvių ceremoniją iš Vindzoro pilies valdų.

Norintieji pasidžiaugti iškilmėmis iki rugpjūčio 8 d. turi užsiregistruoti loterijoje.

Į spalio 12 d. (penktadienį) įvyksiančią šventę taip pat pakviesti poros remiamų labdaros organizacijų atstovai, Vindzoro bendruomenės nariai ir mokyklų, kuriose mokėsi princesė Eugenie, moksleiviai.

Kviestiniai svečiai turės galimybę stebėti svečių atvykimą, taip pat tiesioginę santuokos ceremonijos transliaciją.

Susituokę princesė Eugenie ir J. Brooksbankas karieta pravažiuos pagrindine Windzoro gatve.

Jau antros šiemet įvyksiančios karališkosios vestuvės kai kuo tikrai bus panašios į Sasekso hercogo ir kunigaikštienės vestuves. Pastarąsias taip pat galėjo stebėti 1,2 tūkst. į Vindzoro pilies valdas sukviestų eilinių žmonių.

Per televiziją transliuojamas princo Harry ir M. Markle vestuves stebėjo daugiau nei 13 mln. žmonių. Vindzoro gatvėmis nusidriekė begalinės karališkajai šeimai neabejingų piliečių eilės – visi norėjo bent akies krašteliu žvilgtelėti į puikiąją porą.

Galerijos „Hauser and Wirth“ vadovės pareigas einanti princesė Eugenie yra jaunėlė Jorko hercogo princo Andrew ir jo žmonos Sarah‘os duktė.

Kai susituoks su J. Brooksbanku, princesės karališkasis titulas išliks nepakitęs. Ar pasiimti vyro pavardę, ji galės nuspręsti savo nuožiūra.

Apie sužadėtuves pranešusi princesė Eugenie pasipiršimo akimirką apibūdino kaip pačią nuostabiausią ir visiškai netikėtą.

Anot jos, J. Brooksbankas priklaupė ant vieno kelio ir ištarė tą svarbų klausimą. Tai įvyko, kai sausio mėnesį pora lankėsi Nikaragvoje. Tuo metu leidosi saulė; įspūdį stiprino ugnikalnio vaizdas.

J. Brooksbankas prasitarė, kad jausmai, kuriuos puoselėja sužadėtinei, neabejotinai yra meilė iš pirmo žvilgsnio, todėl dabar jis jaučiasi it septintame danguje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją