45-erių metų amžiaus balerina jau kelerius metus ieško būdų pelningai investuoti: anksčiau ji supirkinėjo nekilnojamąjį turtą, bet prieš metus nusprendė išbandyti prekybą vertybiniais popieriais ir prašovė, praneša starhit.ru.

Pasirodo, sukčius vardu Timūras paskambino garsenybei 2020 m. birželio mėnesį, prisistatė stambios įmonės darbuotoju ir pasiūlė sandorį: žvaigždė perveda jam pinigų, kuriuos jis pelningai investuoja ir pasidalija su ja uždirbtu pelnu.

Į skandalais pagarsėjusios šokėjos klausimą, iš kur gavo jos telefono numerį, „investuotojas“ atsakė: „Radau sėkmingiausių Rusijos žmonių duomenų bazėje. Žinau, kad bičiuliaujatės su Nikita Džigurda. Pasiūlykite mūsų paslaugas ir jam. Neabejoju, kad Nikitai pinigai taip pat nepamaišys.“

Kaip vėliau paaiškėjo, A. Voločkova šia informacija su draugu nepasidalijo ir nusprendė praturtėti viena. Pirmiausia pervedė du milijonus rublių (apie 24 tūkst. eurų), paskui dar milijoną.

Iš pradžių viskas klostėsi gerai – Timūras grąžino milijoną ir „uždirbtus“ 150 tūkst. rublių. Bet paskui jis dingo kaip į vandenį kartu su buvusios Didžiojo teatro žvaigždės dviem milijonais rublių. A. Voločkova keletą mėnesių palaukė, o paskui nuvyko į policiją ir parašė pareiškimą.

Priminsime, kad balerina iki šiol kaltina savo buvusį vyrą negrąžinus jai didelės pinigų sumos. Be to, ji pateikė 90 mln. rublių ieškinį Didžiajam teatrui, nes neva vadovai jai nesumokėjo už pasirodymus ir neskyrė pensijos. Savo skriaudas žvaigždė įvertino apvalia suma, bet pirmąją bylą pralaimėjo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)