Taigi R. Willis gyvenime būta tikrai nemažai ekstremalių transformacijų. Ankstyvaisiais karjeros metais įžymybių gyvenimais besidominčio tinklaraštininko Perezo Hiltono ji negailestingai buvo išvadinta „bulviagalve“ – šis įžeidimas atspindėjo ir jai priekabių žeriančių paauglių nuomonę, rašo nickiswift.com.

Vėliau ji drastiškai nusitrumpino plaukus tokiu būdu pabrėždama išraiškingą savo žandikaulio liniją, nusidažė plaukus rožine spalva ir atsikirto visiems, kurie buvo išdrįsę teigti, kad neįprasti sprendimai negali būti dailūs.

Nuo pat pirmosios atrankos dėl vaidmens „Fox“ kurtame seriale „Empire“ R. Willis visada įkūnija maištingąją sielą, net ir tada, kai jos įvaizdis papildomas prisegamomis šviesių plaukų sruogomis. Net ir tie, kurie yra įpratę R. Willis matyti šių dienų žiniasklaidos skelbiamose nuotraukose, kažin ar atpažintų ją paauglystės metais.


2005 m. filme „Įkaitas“ kartu su tėvu vaidmenį sukūrusi aktorė priminė garbanotą mielą būtybę. Kaip interviu BBC pasakojo jos tėvas B. Willisas, dukra dalyvavo tikrų tikriausioje atrankoje ir visko pasiekė pati. Įdomu, kam gi tada reikalingi tie garsieji tėveliai?

Būtent ši šukuosena ir tapo jos nuolat besikeičiančio stiliaus atspirties tašku, po kurio sekė tolesni jos neįprasto grožio skleidimosi etapai. 2007 m. R. Willis nusirėžė plaukus dar drastiškiau ir, nepaistant kai kuriuose leidiniuose jai pažertos kritikos, nebuvo panašu, kad tai jai sukėlė bent kokių nepatogumų.

„Tiek daug spaudimo atrodyti taip, kaip reikia, o aš to standarto neatitinku. Man nekelia rūpesčių tai, kad aš neatitinku to tobulo paveikslėlio“, – 2008 m. ji sakė leidiniui „In Touch“.

Oda ir nėriniai

2009 m. R. Willis iš peties ėmėsi savo unikalaus stiliaus kūrimo sujungdama moteriškumu alsuojančius nėrinių ir rauktinių elementus su aštriomis ir nepriekaištingomis linijomis. Garsiajame seriale „Beverli Hilsas, 90210“ ji atliko tos pačios lyties asmenims simpatijas puoselėjančios Gia‘os vaidmenį. Be jokios abejonės, šis vaidmuo jai atiteko iš dalies ir dėl unikalaus jos stiliaus.

„Pirmiausia sudarėme veikėjų sąrašą, tada atrankoje dalyvavo Rumer ir ji buvo fantastiška, turėjo ekscentriškumo, kuris man labai patiko, – kalbėjo prodiuserė Rebecca Sinclair. – Jos plaukai nuostabūs, ir dar tie mieli akiniai.“

IMDB svetainės pateikiamais duomenimis, po šio R. Willis sukurto televizinio vaidmens sekė virtinė epizodinių vaidmenų televiziniuose šou, tarp kurių – „Slaptas Amerikos paauglio gyvenimas“ ir „CSI: Niujorkas“.Vis dėlto didžioji televizinė sėkmė R. Willis aplankė po gana prastokai įvertinto siaubo filmo „Kruvina seserijos paslaptis“.

Filmo premjeroje dalyvavusi aktorė paliko neišdildomą įspūdį itin seksualiu įvaizdžiu, kurio esminiu akcentu tapo nėriniai. Tenka pripažinti, kad toks jos pasirinkimas daugeliui buvo visiškai netikėtas. Būtų logiška tokius įvaizdžio kūrimo ypatumus sieti su įvairialype jos asmenybe, dažnai svyruojančia tarp moteriškumo ir androgeniškumo.

Grožis ir „Bob“ stiliaus kirpimas

2010 m. R. Willis pasitiko gerokai pasikeitusi – jau 2009 m. pabaigoje ji džiaugėsi ilgomis kaštoninėmis priaugintomis garbanomis, o pasibaigus darbui legendiniame seriale „Beverli Hilsas, 90210“ ji plaukus ir vėl nusirėžė arba, paprasčiau sakant, tiesiog atsisakė priaugintų ir mėgavosi garbanota „Bob“ stiliaus šukuosenos versija.

Aktorė žaismingai demonstravo savo jaunatviškumą dėvėdama mini sijoną, nors šio tipo sijonėliai dažnai vertinami prieštaringai. Tiesa, jei Victoria Beckham gali sau leisti mini sijonus įžengusi į ketvirtąją dešimtį, kažin ar jaunajai R. Willis turėjo priežasčių, kurios turėtų kelti nerimą. Galiausiai, ar iš viso egzistuoja griežtos mados taisyklės? Žingsnį pirmyn įvaizdžio prasme ji žengė „The Darker Side of Green Debate“ renginiui pasirinkusi vyrams skirtos mados įkvėptą drabužių derinį, suteikusį kontrastingumo R. Willis jaunatviškumui. Nors štai toks netikėtas įvaizdis daugelio buvo įvertintas palankiai, žiniasklaidos atstovai, tarp kurių ir P. Hiltonas, ir vėl nepraleido progos mestelėti kandžių replikų.

Iš esmės, kalbėdama apie tuos, kurie ją kritikuoja, R. Willis demonstruoja stebinantį sąmoningumą. 2015 m. duodama interviu „People“ ji sakė: „Žmonės linkę iš karto mane teisti, nes turiu tatuiruočių ar mano plaukai kartais atrodo lyg pašėlę, jie mano, kad esu nutrūktgalvis garsių tėvų vaikas.“

Lyginimai su mama

Dažnai sakoma, kad darydamasi vyresnė mergina tampa panaši į savo mamą. Tiesa, nieko čia blogo, jei tavo mama – D. Moore. Nuskynusi pergalę 20-ajame „Dancing with the Stars“ projekto sezone, R. Willis pradėjo eiti panašėjimo į savo mamą keliu. 2015 m. socialiniame tinkle „Instagram“ ji pasidalino bendra nuotrauka su D. Moore, kurioje jos atrodo lyg dvynės: ilgi tamsūs plaukai, vienodi akiniai ir tamsiai mėlyni maudymosi kostiumėliai. „Ta akimirka, kai suvoki, kad iš tikrųjų tampi savo mama #twinning #imnotmad“, – rašo ji.


Nors D. Moore iš pradžių nenorėjo, kad jos dukra dalyvautų šokių projekte, R. Willis vis dėlto tam ryžosi. Jos pačios teigimu, prieš šį projektą ji beveik nesportavo, o vos pradėjusi jau repetuodavo po 4-5 valandas per dieną. Be to, pirmenybę teikė sveikam maistui be glitimo ir tai, jos pačios manymu, padėjo palaikyti kūno formas.

Vis dėlto R. Willis prisipažįsta turinti nuodėmingą potraukį gruzdintoms bulvytėms.

„Iš esmės nevalgau pieno produktų, jokio glitimo, nevalgau ir raudonos mėsos, - pasakojo ji. – Iš dalies dėl to aš atrodau taip, kaip atrodau.“
Jokio „Photoshop‘o“

Vis dėlto R. Willis ne visada buvo tokia pasitikinti savimi ir nepriklausoma, kokia yra dabar. „Dancing with the Stars“ epizode ji pripažino būdama paauglė patyrusi patyčias ir svarsčiusi plastinės operacijos galimybę. Jos pačios teigimu, žmonės ją vadindavo bulviagalve, kitaip įžeidinėdavo.

Vis dėlto akivaizdu, kad laikui bėgant ji pamilo save. 2016 m. R. Willis nusikirpo plaukus trumpai ir jos šukuosena išryškino išskirtinius bruožus. Savo įvaizdį ji pristatė „Vanity Fair“ surengtoje fotosesijoje, tačiau vėliau apkaltino fotografą, nes šis, anot jos, galutinėse nuotraukų versijose pakoregavo R. Willis žandikaulio liniją.

Šiuo metu jau ištrintame įraše „Instagram“ ji ragino draugus ir gerbėjus šalinti šią nuotrauką iš savo socialinių tinklų paskyrų.

„Fotografas panaudodamas „Photoshop‘ą“ pakeitė mano veidą norėdamas, kad mano žandikaulis atrodytų mažesnis, manau, nėra priimtina, jei kas nors mėgina pakeisti tavo išvaizdą taip drastiškai, – rašė ji. – Man patinka, kaip aš atrodau, todėl nepalaikau tų, kurie jaučia poreikį keisti mano išvaizdą, kad atrodyčiau dailesnė, nesvarbu, ar jie tai pripažįsta ar ne, tačiau tai yra priekabiavimo forma, kurios aš nepalaikau.“

„Vanity Fair“ savo ruožtu vėliau pareiškė, kad nuotraukų redagavimas buvo atliktas tik tam, kad būtų pakoreguotas plataus kampo objektyvo iškreiptas vaizdas.

Kova su paskalomis

2017 m. R. Willis gavo vaidmenį „Fox“ kurtoje dramoje apie muzikos industriją „Empire“. Jai teko muzikantės Tory Ash vaidmuo, suteikęs galimybę atsiskleisti jos įvairiaspalvei asmenybei.

Serialo epizoduose R. Willis atrodė kerinti kaip niekada: ilgi plaukai, putlios lūpos, sukėlusios kalbų apie galimą plastinės chirurgijos specialistų įsikišimą. Vis dėlto tai nebuvo vienintelės paskalos, su kuriomis jai teko susidurti.

2017 m. spalio mėn. R. Willis galutinai paneigė gandus apie savo sveikatą, pasklidusius po tų pačių metų liepos mėn. paviešinto pranešimo, kad ji jau 6 mėnesius nevartoja alkoholio. Leidiniui „People“ ji patvirtino, kad jos blaivumas neturi nieko bendro su piktnaudžiavimu, skirtingai nuo seriale atlikto vaidmens. „Mano sprendimas nebevartoti alkoholio neatsirado dėl būtinybės. Tiesiog priėmiau „blaivaus sausio“ iššūkį ir nusprendžiau tai tęsti“, - patikino ji.

Pastaruoju metu vis garsiau kalbama ne tik apie aktorės įvaizdžių pokyčius, bet ir apie dar labiau pasikeitusią išvaizdą. Ar tai gali būti plastikos chirurgų darbo vaisius - spręskite patys.


Anksčiau R. Willis atrodė taip:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)