„Italijoje praleidau kelerius nuostabius metus, svajojau grįžti ten filmuoti dar vieno filmo“, – sakė prodiuseris Markas Holdomas Venecijos kino festivalyje. – Scenarijus – puiki proga kurti, na ir kaip nesidžiaugti galimybe dirbti su Joshu Hartnettu, kurį Guy Moshe visada kviesdavo pagrindiniam vaidmeniui.“

Filmą prodiusuoja M. Holdomas, Matthew G. Zamiasas, „Lituanica Films“ atstovas Karolis Malinauskas, Lorenzo von Lorchas ir „Talking Tree“ atstovas Leonardo Araneo Italijoje, „Chimera Pictures“ atstovas Pedro Tarantino Pimentelis su G. K. Ackermannu ir J. Piette‘u.

Karolis Malinauskas

J. Hartnettas 2010 m. kartu su Demi Moore bei Woody Harrelsonu vaidino G. Moshe‘o filme „Bunraku“, taip pat pasirodė tokiuose kino hituose kaip "Perl Harboras", "Nuodėmių miestas", "Mocartas ir banginis" bei kt.

Vieno iš prodiuserių K. Malinausko teigimu, filmavimai Lietuvoje turėtų prasidėti dar šiais metais.

DELFI interviu su režisieriumi G. Moshe galite paskaityti čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)