Pora spindėjo elegancija ir skleidė gerą nuotaiką. M. Markle iškilminga proga vilkėjo žalią Emilios Wickstead suknelę ir prie jos derančią Williamo Cahamberso kūrybos skrybėlaitę. Įvaizdį užbaigė Gabrielos Hearts prekės ženklo rankinė ir kūno spalvos „Aquazzura“ aukštakulniai.

Harry taip pat prie žmonos ansamblio buvo priderinęs žalią akcentą, bet jis pasirodė tik papūtus vėjui – jis ir parodė sodriai žalios spalvos švarko pamušalą. Pirmadienį vykęs oficialus renginys – pirmasis po lapkritį vykusių Atminties dienos renginių, kai Sasekso kunigaikščiai susitiko su Harry broliu Williamu ir jo žmona Kate Middleton. Skelbiama, kad poros renginyje praktiškai nebendravo – apsiribojo tik mandagiu pasisveikinimu.

Harry ir Meghan Markle

Sasekso dalyvavimo renginiuose reikalavo princo Harry močiutė karalienė Elžbieta II. Šventėje dalyvavo visų 54 Sandraugos valstybių tinklo šalių atstovai. Skelbiama, kad Harry ir Meghan išliks Karalienės Sandraugos fondo, dirbančio su jaunaisiais lyderiais iš viso pasaulio, prezidentu ir viceprezidente.

Iškilmingose pamaldose pirmadienį taip pat dalyvavo kronprincas Charlesas su žmona Camilla.

Skelbiama, kad broliai Harry ir Williamas turi nebaigtų reikalų, bet viską ketinama išspręsti.

„Jie išskyrė tikrai ne labai draugiškai, bet dabar džiaugiasi, kad pagaliau viskas baigta“, – teigia artimas šaltinis.

Harry ir Meghan Markle
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)