Kaip rašo vanityfair.com, turbūt dar niekada reali gyvenimo istorija nebuvo tokia panaši į filmą. Visą jos žavesį ir romantiką JAV kabelinės ir palydovinės televizijos kanalas „Lifetime“ ketina perkelti į TV filmą „Harry & Meghan: A Royal Romance“ (Harry‘is ir Meghan: karališkasis romanas“).

Jau žinomos pagrindinius vaidmenis atliksiančių aktorių pavardės. Meghan vaidins Parisa Fitz-Henley, o princą Harry‘į – Murray‘us Fraseris.

P. Fitz-Henley yra vaidinusi seriale „Jessica Jones“ ir seriale „Midnight, Texas“. Iš aktorės nuotraukų instagrame matyti, kad ji iš stipriai panaši į M. Markle.

M. Fraseris – britų aktorius, turintis tik du vaidmenis savo karjeroje – detektyviniame škotų seriale „The Loch“ ir epizodinę rolę filme „Victoria“. Tiesa, sportiška, žavia išvaizda jis panašus į princą Harry‘į.

Meghan Markle pati yra vaidinusi dviejuose romantiškuose TV filmuose: 2014 m. filme „When Sparks Fly“ (ji vaidino žurnalistę, kuri grįžtą į gimtąjį miestelį rašyti straipsnio apie liepos 4-ąją, o grįžusi supranta, kad miestelyje buvęs gyvenimas ir meilė – būtent tai, ko jai trūko) ir 2016 m. filme „Dater’s Handbook“ (Pasimatymų vadovėlis“).

Filmas turėtų būti rodos pavasarį, galbūt panašiu laiku, kaip ir numatytos poros vestuvės – gegužės 19 d.

Filmo režisierius – Menhajus Huda. Jis režisavo vieną serialo „The Royals“ („Karališkoji šeima“) seriją, taip pat kūrė serialų „Queer as Folk“ ir „Coronation Street“ („Karūnavimo gatvė“) serijų. Tviteryje M. Huda rašė, kad labai džiaugiasi kurdamas filmą apie įkvepiančią meilės istoriją.

Filmo scenarijų parašė Scarlett Lacey (ji prisidėjo prie serialo „The Royals“ kūrimo) ir Terrence‘as Colis.

Filmo istorija prasidės nuo tos akimirkos, kai draugai supažindino princą Harry‘į su Meghan. Be abejo, bus atspindėti reikšmingi momentai – slapti pasimatymai, pasaulio žiniasklaidos susidomėjimas jų santykiais ir Meghan, išsiskyrusios amerikiečių aktorės, asmeniu.
Filmavimas prasideda šią savaitę Vankuveryje ir Los Andžele.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)