D. O‘Riordan mirė būdama 46-erių. Sausio mėnesį negyvas jos kūnas buvo rastas viešbučio Londone numeryje, primenama leidinyje „The Sun“.


Remiantis kanalo „Sky News“ pranešimu, dainininkė buvo rasta su pižama panirusi vonioje. Jos veidas buvo nukreiptas į viršų.

Negyvą D. O‘Riordan rado į numerį įėjusi kambarinė. Tada buvo iškviesta policija.

Dainininkės organizme rastas alkoholis, kaip paaiškėjo, keturis kartus viršijo leistiną ribą.

Policija konstatavo, kad D. O‘Riordan mirtis jokių įtarimų nekelia, o šiandien per Vestminsterio koronerio teismo posėdyje buvo pranešta, kad ji paskendo.

„Sausio 15 d. (pirmadienį) ši moteris be jokių gyvybės ženklų buvo rasta Londono centre esančio viešbučio numeryje“, – sausio mėnesį pranešė koroneris Stephenas Earlas.

„Šiuo metu atliekamas skrodimas. Teismas taip pat laukia įvairių paskirtų testų rezultatų“, – tada kalbėjo jis.

Šiandien koronerio teisme bus išdėstytos tikslios D. O‘Riordan mirties aplinkybės.

D. O‘Riordan buvo trijų vaikų motina, kilusi iš Kilmaloko miesto Limeriko grafystėje, Airijoje. Ji mirė sausio 15 d. „Hilton“ viešbutyje. Jame buvo apsistojusi, kai atvyko į Londoną įrašinėti naujų kūrinių.
Likusius grupės „The Cranberries“ narius žinia apie vokalistės mirtį gerokai pribloškė ir šokiravo. „Pasaulis neteko tikros menininkės“, – tada sakė jie.

Kai D. O‘Riordan mirė, jos širdies draugas grupės D.A.R.K. muzikantas Ole Koretsky pasakė: „Mirė mano gyvenimo meilė.“

„Mirė mano draugė, partnerė ir gyvenimo meilė. Mano širdis sudaužyta ir jau nebepataisomai, – tada sakė jis. – Dolores yra graži. Jos menas yra gražus. Jos šeima yra graži. Energijai, kurią ji nuolatos spinduliuoja, neįmanoma atsispirti.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)