Vis dėlto K. Kardashian yra neabejotinai puikios formos, mat laikydamasi Atkinso dietos po gimdymo atsikratė beveik visų priaugtų kilogramų. Ji užsiminė, kad antsvorio metimas po gimdymo buvo sunkus išbandymas.

Tačiau stengtis buvo verta – birželį gimus pirmagimei North, kurią tėvai meiliai vadina Nori, realybės šou žvaigždė numetė beveik 23 kilogramus. Kalbėdama su televizijos laidų vedėju Jay Leno, moteris sakė: „Galiu sąžiningai pasakyti, kad tai buvo didžiausias iššūkis mano gyvenime“.

K. Kardashian po gimdymo kelis mėnesius nesirodė viešumoje, tačiau neigia kalbas, kad ji ir sužadėtinis K. Westas slapstėsi. Moteris tikina laiką skyrusi sportavimui ir griežtai daug baltymų turinčiai Atkinso dietai.

„Aš tiesiog norėjau turėti laiko jai ir būti su ja. Tai buvo vienintelis toks laikas gyvenime, kai galėjau dingti ir leisti laiką su šeima – aš, jis ir kūdikis. Taigi, mes abu pasiėmėme tėvystės atostogas“, - savo nesirodymo viešumoje priežastis aiškina moteris.

Realybės šou „Keeping up with the Kardashians“ žvaigždė taip pat džiaugėsi, kad jos dukra elgiasi puikiai: „Ji niekad neverkia. Ji yra nuostabus mažas angelas. Viliuosi, kad ji užaugs tokia pat sumani ir savimi pasitikinti, kaip jos tėtis“.

Ji taip pat užsiminė apie vestuvių su sužadėtiniu Kanye planus – tai galėtų nutikti „kur nors Paryžiuje“ kitą vasarą.

K. Westas naujam vaizdo klipui pristatyti pasirinko „Ellen Show“. Su laidos vedėja jis taip pat kalbėjo apie jausmus Kim, mažylę dukrelę bei ateities planus.

Paklaustas, ar poros dukra, kuri pasaulį išvydo birželio 15 dieną „Cedars Sinai“ ligoninėje Los Andžele, buvo planuota, Kanye tiesiog atsakė: „Matote, mes visą laiką treniravomės. Ir treniruotė pavyko tobulai“. Laida buvo parodyta antradienį, lapkričio 19 dieną.

Atlikėjas laidos vedėjai Ellen DeGeneres sakė, jog gimus dukrai jis neatsisakys savo darbe nuogybių, o naujasis vaizdo klipas su mergaitės motina tai tik patvirtina. Iš Čikagos kilęs atlikėjas sakė: „Ji augs realiame pasaulyje, taigi viską girdės ir matys. Manau, ji bus tam pasirengusi“.

Hiphopo žvaigždė mylimajai pasipiršo spalio 21 dieną, kai ji šventė gimtadienį. Tada K. Westas išnuomojo „AT&T“ stadioną, orkestras grojo Lanos Del Rey kūrinį „Young and Beautiful“, o vėliau švieslentėje atsirado užrašas „Prašau, tekėk už manęs!“. Tada vyras įteikė mylimajai 15 karatų Lorraine Schwartz žiedą ir stadione netikėtai pasirodė Kim šeima, taip norėjusi ją nustebinti.

K. Westas sako, jog buvo priverstas pasistengti, mat Kim iš jo tikėjosi daug. „Taip, ji manė, kad aš atvešiu Laną Del Rey (dainininkės stadione nebuvo), žinote, ji jau tikisi panašių dalykų. Taigi, aš žinojau, kad privalau pasistengti labiau, kadangi žmonės tikisi iš manęs daugiau bet kokioje situacijoje, ar tai būtų albumas, vaizdo klipas, ar koncertas, ar, žinote, pasipiršimas“.

Kai E. DeGeneres pagyrė jo romantišką žingsnį, Kanye pridūrė: „Taip, tai buvo tiesiog nuostabu. Manau, kad Kim yra nuostabi ir ji tiesiog verta tokių puikių akimirkų, kaip ši“.

Atlikėjas pasakojo laidos vedėjai bandantis išvengti panašių dalykų, kaip Tomo Cruise'o šokinėjimas ant sofos kalbant apie savo meilę, tačiau vistiek bandė paaiškinti, kodėl jis dievina savo mylimąją.

„Ji yra svarbus asmuo, ir kai man buvo labai blogai, galėjau jai paskambinti ir ji priversdavo mane pasijausti geriau, žinote, kad esu čia ne veltui, - sakė K. Westas. - Be to, žinote, nuostabu turėti moterį kaip ji, kai žinai, kad tu jai reikalingas ne dėl pinigų. Privalau tai pasakyti, nes kai kažkada tampi tarsi multimilijonierius, yra tokio tipo moterų, kurios to siekia ir daro dėl to viską, kas įmanoma“.

Įsimylėjęs vyras pridūrė, kad sužadėtinės „asmenybė labai ramina“. „Nemanau, kad žmonės taip pat apibūdintų ir mano asmenybę“, - sakė K. Westas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)