Gerbėjai sutriko ir apipylė žurnalistus klausimais, ką tokiais drabužiais pasipuošusi žvaigždė veikia gatvėje. Tik vėliau paaiškėjo, kad čia buvo filmuojamas naujausias jos vaizdo klipas, skelbia dailymail.co.uk.
Seksualioji ir stilingoji J. Lopez šįkart sugrįžo į 2002-uosius, kuomet išleido garsųjį savo singlą "Jenny from the block" (liet. Jenny iš daugiabučio). Būtent tuo metu ji pasirodė vilkėdama panašaus stiliaus drabužius.

Preparando algo grande en mi barrio!! #amoramoramor 🖤🎬🎥💣 @wisin @jessyterrero #videonuevo #vienepronto

Публикация от Jennifer Lopez (@jlo) Авг 31 2017 в 6:00 PDT

Daugiau nei 20 metų scenoje esanti atlikėja ir pati neslėpė, jog ją įkvėpė ši puikiai visiems žinoma daina ir stilius, kur ji mūvi anuomet madingus bridžus, vilki berankovę palaidinę ir yra pasipuošusi šviesia berete. Kad ir kaip bebūtų, J. Lopez ir vėl įrodė, kad nuo šių laikų ne ką tepasikeitė. Jai vis dar tinka jaunatviški drabužiai, kurie puikiai išryškina jos liekną liemenį.

Nors apranga ir nebemadinga, tačiau puikiai pabrėžia ištreniruotą profesionalios šokėjos kūną. Daugiau nei 15 metų į praeitį nukėlė ir platformos, kurias ji pasirinko naujausiam savo kūriniui.

Kiek vėliau filmavimo aikštelėje pasirodė ir atlikėjos vaikai. Rūpestinga mama skyrė jiems visą savo dėmesį pertraukėlių metu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)