Tačiau K. Middleton stengiasi išlaikyti darbo ir pramogų ar malonių užsiėmimų pusiausvyrą – visai kaip daugelis mūsų. Prieš keliaudama į labdaros renginius, ji sušukuoja princesę Charlotte.

Jai patinka rytais nuvesti vaikus į mokyklą, o paskui pasišnekučiuoti su kitomis mamomis. Kaip pranešama, ji kviečia savo vaikų draugus pažaisti į Kensingtono rūmus – žinoma, drauge su savo tėvais, kuriems tenka praeiti patikrą. Kaip neseniai rašė „Daily Mail“, K. Middleton praėjusį mėnesį buvo užtikta Čelsyje esančiame bare „Hollywood Arms“ be vaikų ir drauge su naujosiomis draugėmis – kitų vaikų mamomis.

Kaip praneša bulvarinė žiniasklaida, Kate susitiko su kitų „Thomas’s Battersea“ mokykloje besimokančių vaikų tėvais – surengė jiems susipažinimo vakarėlį. Kate retai ką nors daro iš anksto nepranešusi, tačiau šis renginys akivaizdžiai ilgą laiką buvo laikomas paslaptyje, o tam pasitarnavo maža gudrybė – slaptas galinis įėjimas į barą.

Sklinda gandai, kad jis atsirado dėl princo Harry‘io vizitų. Ko gero, į galvą pirmiausia šauna požeminiai tuneliai, bauginančios katakombos ir kiti pasakojimus apie Harry‘į Potterį primenantys dalykai, tačiau iš tiesų slaptas įėjimas yra visiškai paprastas. „Pro duris į atokią gatvelę Kate galėjo įeiti ir išeiti niekam nepastebėjus ir neįamžinus jos išmaniuoju telefonu“, – rašė „Daily Mail“. Durys jungia gatvelę su privačiu kambariu „Boulevard Bar“, kuriame naktis kainuoja 2500 svarų (maždaug 2900 eurų).

Manoma, kad priežastis, dėl kurios baras įrengė šį slaptą įėjimą, galėjo būti princas Harry‘is. 2002-aisiais „The Telegraph“ pranešė, kad Harry‘is naudojosi panašiu praėjimu į „Rattlebone Inn“ barą Glosteryje. Pasak leidinio, Harry‘iui buvo įrengtas praėjimas į rūsyje esančią patalpą su garso sistema ir gerai aprūpintu baru. Ši vieta buvo vadinama „Club H“. Tačiau nuo 2018-ųjų Harry‘is, kaip pranešama, liovėsi šėliojęs, o kada buvo įrengtas praėjimas į „Hollywood Arms“, neaišku.

Nors Kate anksčiau pademonstravo gebėjimą bare įpilti alaus, neaišku, ar ji ir jos vyras princas Williamas turi daugiau slaptų vietų Londone, kuriuose lankosi. Rugpjūtį princas Harry‘is ir M. Markle buvo pastebėti Vindzoro bare besimėgaujantys sekmadieniniais pietumis kartu su mažuoju Archie Harrisonu-Mountbattenu, padėjėja ir dviem karališkosios apsaugos pareigūnais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)