Pasirodžius M. Markle vaikystės nuotraukoms daugelis nustebo, kad garbanota mergaitė išaugo į damą tiesiais juodais žvilgančiais plaukais. Grožio ekspertai iškart pastebėjo, kad jai greičiausiai laikas nuo laiko atliekamas plaukų tiesinimas.

Afroamerikietės ir baltojo šeimoje gimusios Meghan plaukai visą gyvenimą buvo smulkiai garbanoti, tai ji paveldėjo iš mamos.

Tačiau tai dar ne viskas. Netyla kalbos, kad ji pabuvojo ir pas plastikos chirurgus ir jaunai moteriai galimai buvo atlikta rinoplastika. Žmonių kalba tai – plastinė nosies operacija.

Žurnalo „Closer Weekly“ žurnalistai kreipėsi į grožio profesionalus ir pakalbino juos apie tai, kokios operacijos galėjo būti atliktos būsimai karališkosios šeimos narei.

Vartanas Mardirossianas teigia, jog praktiškai neabejoja, jog M. Markle ant chirurgų stalo buvo pakoreguota nosies, o ypač jos galiuko, forma.

„Pokyčiai matomi plika akimi, tačiau tokias operacijas mes vadiname „subtiliomis“. Tai reiškia, jog jos drąstiškai nepakeičia žmogaus išvaizdos, tiesiog kiek pakoreguoja vietas, dėl kurių asmuo kompleksuoja. M. Markle operaciją darė tikras profesionalas“, – sako chirurgas.

Kitas ekspertas sakė, kad tikrai įmanomas ir kitas variantas – Meghan bruožai kiek pasikeitė bręstant.

„Jei ji ir buvo pas plastikos chirurgą, tai jis tik šiek tiek pakeitė nosies galiuką“, – sako daktaras Andrew Milleris.

Tačiau išvadas siūlome pasidaryti patiems. Nuotraukų albume - M. Markle anksčiau ir dabar:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (102)