Vis dėlto išlinkęs stuburas nesutrukdė mergaitei išpildyti savo svajonės ir šokti didžiojoje „Britain's Got Talent“ scenoje.

Tiesa, merginos istorija sugraudino ne tik žiūrovus. Ją pamatęs projekto „tėvas“ Simonas Cowelas nusprendė praverti piniginę ir sumokėti beveik 200 tūkstančių eurų už operaciją, kuri apvertė penkiolikmetės gyvenimą aukštyn kojomis.

Kiek anksčiau Julia pasakojo užsienio žiniasklaidai apie tai, jog po jos pasirodymo „Britain's Got Talent“, S. Cowelas susirado ją užkulisiuose ir pasisiūlė sumokėti už jos operaciją.

Grupės pasirodymas projekte:

Jei S. Cowelas nebūtų sumokėjęs už merginos operaciją, greitu metu Julia būtų turėjusi užmiršti šokius ir sceną. Tiesa, vienos operacijos nepakako, jos buvo atliktos net dvi.

Po gydymo sveikstanti Julia dėkojo Simonui socialiniuose tinkluose viešindama nuotraukas, kuriose džiaugėsi, jog vėl gali judėti.

Neseniai mergina pirmą kartą žengė raudonuoju kilimo po sudėtingų operacijų. Ir nors jos veidą iškilmių metu puošė šypseną, laidoje „The Morning Show“ ji prisipažino, kad kelias iki tos šypsenos buvo ilgas ir skausmingas.

Grupė „Merseygirls“, Julia Carlile – viduryje:

Julia Carlile

„Buvo labai sunku. Greičiausiai, tai buvo sunkiausias dalykas, kurį esu gyvenime patyrusi. Tačiau nusprendžiau, kad turiu tam ryžtis, nes noriu toliau šokti“, – kalbėjo Julia, kuri, kartu su savo merginų grupe, projekte „Britain's Got Talent“ pasiekė finalą.

Julia net po operacijų, po kurių nebeturi kentėti nuolatinių stuburo skausmų, tikino negalinti patikėti S. Cowelo gerumu. „Jie neprivalėjo to daryti. Nėra tokių žodžių, kuriais galėčiau jam atsidėkoti už jo gerumą. Tai neįtikėtina“, – tikino ji.

Operaciją atlikęs chirurgas Darrylas Antonacci laidai „The Morning Show“ pasakojo, kad merginos stuburas tiesinamas operacijos metu pasitelkiant įtvarą, primenantį diržą, kuris pamažu tiesina merginos stuburą.

Julia Carlile prieš ir po operacijų:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)