Maža to, pasikeitusi situacija neabejotinai palies ir septynių jo atžalų gyvenimą. Dėl tėvo reputacijos jiems gresia likti be turtingųjų privilegijų ir patirti socialinę atskirtį.

Geriausiai žinoma 55 metų milijardieriaus atžala – 27 metų gražuolė Sofija, kurios bičiulių sąraše tokios garsios pavardės kaip Beckhamai ir Ramsay`iai. Ji trečioji iš trijų vaikų, kurie gimė antrojoje R. Abramovičiaus santuokoje su buvusia stiuardese Irina. Ji turi trisdešimtmetę filosofijos studijas baigusią ir Jungtinėse Valstijose gyvenančią seserį Anną. Milijardieriaus vaikų sąraše ir 28 metų verslininkas Arkadijus, 21 metų Arina ir devyniolikmetis Ilja, kuriam viešumas visai ne prie širdies.

Dar dviejų vaikų R. Abramovičius susilaukė su trečiąja žmona Daša Žukova. Su motina Niujorke gyvena dvylikametis sūnus Aaronas ir aštuonerių dukra Leah Lou.

Sofijos instagramo paskyroje – daugybė nuotraukų iš atostogų Ibisoje, Maldyvuose ir šv. Bartolomėjaus saloje, kur R. Abramovičiui priklauso 28 hektarų ploto rezidencija. Kituose kadruose - jos pasirengimas jojimo varžyboms, 2014 metais ji atstovavo Rusijai Londono olimpinėse žaidynėse.


Sofija laiką leidžia tiek Londone, tiek šeimai priklausančioje rezidencijoje Vakarų Sasekse, kuri Irinai atiteko po skyrybų (kartu su 150 mln. svarų grynaisiais).

„Chelsea“ futbolo klubo savininkas R. Abramovičius, kurio turtas vertinamas 9 mlrd. svarų, taip yra 150 mln. svarų kainuojančio nekilnojamojo turto Kensingtone savininkas. Maža to, jam priklauso ir daugiau nei 1,2 mlrd. dolerių vertės jachtų, privačių lėktuvų, sraigtasparnių ir superautomobilių – tiek Jungtinėje Karalystėje, tiek visame pasaulyje.

Remiantis naujomis sankcijomis, Jungtinėje Karalystėje įšaldomas R. Abramovičiaus ir dar šešių Rusijos oligarchų turtas, jiems draudžiama ten lankytis, be to, su jais verslo reikalų negali turėti nė vienas Jungtinės Karalystės verslas ar pilietis. Tai reiškia, kad R. Abramovičius negalės parduoti savo vertingiausios turto (verto apie 3 mlrd. svarų) – „Chealsea“ futbolo klubo – kaip kad tikėjosi. Nors Sofija ir nėra viena iš aktyviausių Londono socialinio gyvenimo veikėjų, panašu, kad dabar turės rimtų problemų, bandydama prisikviesti bičiulių kartu atostogauti – niekas nenori būti vienaip ar kitaip siejamas su R. Abramovičiaus ryšiais su V. Putinu.

Tai, galbūt, yra viena iš priežasčių, kodėl ji žengė neįprastą žingsnį ir viešai pasmerkė Rusijos invaziją.

Praėjusią savaitę Sofija „Instagram Stories“ paskelbė vieną vaizdelį su fraze „Rusija trokšta karo su Ukraina“. Tačiau žodis „Rusija“ joje buvo perbrauktas ir pakeistas užrašu „Putinas“.

Antrajame įraše ji skelbė: „Didžiausias ir sėkmingiausias Kremliaus propagandos melas yra tas, kad dauguma rusų palaiko Putiną“. Ji taip pat pasidalijo V. Putino nuotrauka, užbraukta raudonu brūkšniu.

Ateitis parodys, ar to pakaks, kad Sofijos neištiktų Ivanos Trump likimas. Pastarajai po to, kai jos tėvas buvo išrinktas JAV prezidentu, didelė dalis Niujorko grietinėlės atsuko nugaras.

Žavioji Sofija turi šešis tikrus bei netikrus brolius ir seseris iš įvairių tėvo santuokų. Jos motina Irina, antroji Romano žmona, kadaise dirbusi skrydžių palydove, už jo buvo ištekėjusi 16 metų ir pagimdė jam penkis vaikus: Aną (30 m.), Arkadijų (28 m.), Sofiją, Ariną (21 m.) ir Ilją (19 m.).

Ana, kuri Kolumbijos universitete Niujorke studijavo filosofiją ir toliau gyvena JAV, buvo patekusi į spaudos akiratį, kai sulaukusi vos 18 metų susižadėjo su vienu vaikinu (vėliau jie išsiskyrė), o anksčiau linksminosi su Calumu Bestu ir Ronnie Woodo sūnumi Jamie.

Tuo tarpu Arkadijus seka tėvo pėdomis ir Rusijoje kuria savo nuosavą verslo imperiją. Būdamas 21 metų, jis jau turėjo savo investicinę bendrovę „ARA Capital“.

Paskelbus apie skyrybas su Irina, Romanas ne kartą buvo pastebėtas su būsimąja ponia Abramovič nr. 3 – buvusiu modeliu Darja Žukova, dar žinoma kaip Daša. Su ja jis susilaukė dviejų vaikų: sūnaus Aarono (12 m.) ir dukters Leah Lou (8 m.). Pora išsiskyrė 2017 m.

Sofija gimė Rusijoje, o 2003 metais kartu su tėvais ir vyresniąja seserimi bei broliu Ana ir Arkadijumi persikėlė gyventi į Angliją.
Manoma, kad ji mokėsi privačioje „Godolphin and Latymer“ mokykloje Vakarų Londone, kur mokslas vieniems metams kainuoja 23 531 svarą.

Jos vyresnioji sesuo Ana pasakojo, kad jų kelionės į mokyklą dažnai prasidėdavo sraigtasparniu, kuris nutūpdavo Batersio sraigtasparnių aikštelėje. Nuo čia penkių mylių kelionę į mokyklą jos užbaigdavo jau laukiančiu automobiliu su asmeniniu vairuotoju ir daugybe apsaugininkų.
Bendramoksliai anksčiau yra pažymėję, kad Sofija ir jos broliai bei seserys niekur neina be asmens sargybinių – taip elgtis nurodęs jų tėvas.

Tai per vieną itin retą interviu patvirtino ir Sofijos motina: „Mano gyvenimas su Romanu nebuvo pasaka, kaip rašė laikraščiai. Kad užtikrintų mano ir mūsų vaikų saugumą, jis iš vienos apsaugos agentūros samdė grupę apsaugininkų“.

„Kas savaitę keisdavome mobiliojo telefono numerius, kad niekas negalėtų susekti mūsų buvimo vietos. Bijojome bandymų pagrobti vaikus, tačiau negalėjome jų slėpti ir nerodyti jiems tikrojo gyvenimo“.

„Taigi į teatrus ir muziejus eidavome su būriu asmens sargybinių. Kiekvienais metais buvo vis sunkiau“.

Įstojusi į verslo ir vadybos kursą Karališkajame Holovėjaus koledže Sario grafystės Egamo mieste, Sofija buvo saugoma toliau.
Ją visur vežiojo specialus „Range Rover“, kuris, kaip teigiama, buvo neperšaunamas.

Be studijų, Sofijai daug laimės teikia jodinėjimas žirgais. Socialiniuose tinkluose ji reguliariai skelbia nuotraukas iš nuosavų arklidžių, kuriose, prigludusi prie žirgų, švyti iš laimės.


Ji taip pat yra fanatiška konkūrų raitelė, jodinėjanti už Rusiją „Longines Global Champions Tour“ ir Monake vykstančiose varžybose.
Jos 18-ojo gimtadienio vakarėlis, kaip ir dera tikrai paveldėtojai, kainavo 30 tūkst. svarų. Ji buvo išsinuomojusi visą naktinį klubą ir pasikvietusi 500 draugų, kuriems grojo grupės „Scouting For Girls“ ir „McBusted“.

Gimtadienio šventė vyko naktiniame klube „Under The Bridge“, kuris įsikūręs „Chelsea“ stadiono „Stamford Bridge“ teritorijoje. Po jos akivaizdžiai patenkinta Sofija internete paskelbė nuotrauką, kuriai nusifotografavo kartu su „McBusted“.

Tačiau tai toli gražu nėra pats prabangiausias vakarėlis, kuriame teko dalyvauti Sofijai.


Pavyzdžiui, pasitinkant 2016 metus, ji kartu su savo mama ir jaunesniais broliais bei seserimis linksminosi jiems įprastoje vietoje – Maldyvų naktiniame klube „One & Only Reethi Rah“, kuris laikomas atogrąžų prabangos viršūne. Ši Naujųjų metų šventė jiems kainavo 200 tūkst. svarų.

Sofija taip pat dažnai dalyvauja vakarėliuose su savo įžymiaisiais bičiuliais Beckhamais ir Ramsay šeima.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Dalintis
Nuomonės