Ginčas dėl globos trečiadienį buvo sprendžiamas Manhatano Aukščiausiajame Teisme po to, kai 15-metis Rocco atsisakė išskristi iš Londono, į kurį atvyko pabūti su tėvu.

G.Ritchie advokatas Ericas Buckley argumentavo, kad berniukas nori Kalėdas praleisti su tėčiu ir kad jam turėtų būti leista tai padaryti.

„Jis labai aiškiai pareiškė nenorintis grįžti į Niujorką“, – sakė E.Buckley teismui.

Madonna mėgino įsiterpti, bet dainininkę sudraudė jos advokatė Eleanor Alter, rašo dienraštis „New York Daily News“.

Vis dėlto teisėja Deborah Kaplan išsprendė ginčą Madonnos naudai, nors patarė Rocco, kuriam bus paskirtas atskiras advokatas, aptarti su abiem tėvais, kur jis norėtų gyventi.

Tuo tarpu buvusiai porai buvo uždrausta aptarinėti šį teisinį klausimą su pačiu paaugliu.

„Suteiksiu jums tai, ko prašėte, – sakė teisėja dainininkei, kuri dabar gyvena Niujorke. – Nurodau vaiką grąžinti į Niujorką.“

„Jeigu jis nori likti su savo tėvu, jis (pirmiausiai) turi grįžti pas motiną“, – pridūrė D.Kaplan.

Madonna ir G.Ritchie išsiskyrė 2008-aisiais po beveik aštuonerius metus trukusios santuokos, per kurią jie taip pat įsivaikino Davidą Bandą, kuris dabar yra 10-metis.

Rocco Richie su įbroliu Davidu

Dainininkė taip pat turi dvi dukras – 19-metę Lourdes Leon ir devynmetę Mercy James, o G.Ritchie turi tris mažamečius vaikus su žmona manekene Jacqui Ainsley, kurią vedė liepą.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)