V. Lukjanovos gerbėjus ištiko šokas, kai jie pamatė nuotraukas, kuriomis pasidalino dabar jau 30-metė moteris. Kaip rašo „Daily Mail“, šioms nuotraukoms mergina pozavo dar iki jai vėliau atliktų plastinių operacijų. Maža to, panašu, kad ukrainietė būdama nepilnametė domėjosi juodąja magija.

Rugpjūčio mėn. 31-ąjį gimtadienį švęsianti V. Lukjanova pripažįsta praktikavusi juodąją magiją ir teigia, kad paauglystėje buvo gotė.

Vienoje iš nuotraukų ji vilki juodą suknelę ir stovi miške, ugnies rate. Merginos rankos atrodo kruvinos ir ji prie savęs glaudžia daiktą, panašų į aukštyn kojomis apverstą kryžių.

Kitoje nuotraukoje ji užfiksuota stovinti šalia sienos, ant kurios užrašyta: „Paskambink man“.

Trečioje nuotraukoje Barbe vadinama mergina pozuoja paplūdimyje. Šioje nuotraukoje galima pamatyti, kaip merginos krūtinė atrodė prieš jai atliktą plastinę krūtų didinimo operaciją.

Šiose nuotraukose merginos išvaizda labai skiriasi nuo dabartinės. Tuo metu jos plaukai nebuvo platininės spalvos, ji dar neturėjo lėlės akių ir neproporcingai didelės krūtinės. Ukrainiečių modelis dėmesio susilaukė prieš trejus metus, kai internete pradėjo dalintis nuotraukomis, kuriose demonstravo neįtikėtinai liekną liemenį.

Jauna moteris tikina, kad jos į lėlės panaši išvaizda – tai gamtos dovana, o tobulino ji tik krūtinę. Asmeniniame tinkaraštyje neseniai ji stengėsi paneigti gerbėjų įtarimus dėl galimai jai atliktos plastinės operacijos liemens srityje.

„Kaip matote, esu pasitobulinusi tik krūtis, visada buvau labai liekna. Vienintelis skirtumas tas, kad dabar esu sportiškesnė. Tai vienintelis skirtumas,“ – rašo ji.

Jos teigimu, tokias formas išlaikyti jai padeda tinkama mityba, į kurią ji yra įtraukusi žalią žuvį ir šviežias vaisių sultis. Ne ką mažiau svarbus, jos teigimu, ir griežtas mankštinimosi režimas. Vis dėlto viena iš jos įrašą pakomentavusių interneto vartotojų pastebėjo, kad jos nosis dabar atrodo kitaip nei paauglystėje.

„Kaip gi dėl jos nosies? Susitraukė nuo fizinio aktyvumo?“ – teiravosi interneto vartotoja.

Kiti „gyvos Barbės“ gerbėjai išsigando pamatę juodosios magijos elementų turinčias nuotraukas. Ukrainiečių modelis tikina nerūkanti ir nevartojanti alkoholio. Maža to, V. Lukjanovai artima gyvenimo būdo filosofija, pagal kurią maistas ir galimai netgi vanduo nėra būtini gyvybei palaikyti.

Mažų mažiausiai keistai skambantys „gyvosios Barbės“ teiginiai apie gyvenimo būdą tik dar labiau didina jos populiarumą, o jos paskyra socialiniame tinkle „Instagram“ jau turi per 350 tūkst. sekėjų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (141)