S. Seagalo gyvenimo istorija – jo kelias nuo silpno astma sergančio vaiko iki vienos žymiausių Holivudo veiksmo filmų žvaigždžių – yra tarsi tokia neįtikėtina knyga, kad jos niekas nesiryžta išleisti. S. Seagalas pagarsėjo vaidmenimis tokiuose filmuose kaip „Požemių ugnis“ („Fire Down Below“), „Patriotas“ („The Patriot“) ir jo paties kurtame televizijos seriale „Steven Seagal: Lawman“.

Tačiau tai – tik dalis jo talentų. Japonijos kovos meno aikido meistras ir treneris kovos menais paryškino daugelį savo vaidmenų, o prie kai kurių filmų muzikos prisidėjo jo skambinimo gitara įgūdžiai. S. Seagalas turi trijų valstybių pilietybes: Jungtinių Valstijų, Rusijos ir Serbijos, kur turi savo kovos menų studiją.

Jis buvo vedęs keturis kartus, turi septynis vaikus, yra vienas iš knygos „The Way of the Shadow Wolves: The Deep State And The Hijacking Of America“ autorių ir išleido du studijinius albumus: „Songs from the Crystal Cave“ ir „Mojo Priest“.

Didžiąją jo karjeros dalį nestigo prieštaringai vertinamų poelgių ir problemų su kolegomis aktoriais bei kaskadininkais. Šiuo metu aktorius atrodo kiek nurimęs, mėgina prisidėti prie aplinkosaugos ir gyvūnų problemų sprendimo.

Aktorius nėra abejingas prabangiam nekilnojamam turtui. Jis buvo įsigijęs ir tebeturi namų išties žavingose vietovėse.

Šiuo metu S. Seagalas parduoda savo namus Arizonoje. Pro namo langus atsiveria Čirikahua golfo aikštyno, Finikso ir Skotsdeilio miestų bei aplinkinių slėnių vaizdai. Namas idealiai tinka golfo mėgėjams. Šis namas buvo pastatytas 2001-aisiais beveik penkių hektarų ploto sklype kalvos šlaite, rašo portalas toptenrealestatedeals.com

Namas buvo pastatytas iš natūralaus akmens, gausiai panaudojant vario ir stiklo elementus. Pagrindinio namo plotas yra apie 750 kvadratinių metrų, jame įrengti keturi miegamieji ir penki vonios kambariai. 56 kvadratinių metrų ploto svečių name yra svetainė, virtuvė ir miegamasis.

Pagrindinis namas išsiskiria įspūdingais vaizdais pro langus ir statinio susiliejimu su gamta. Beveik kiekviename kambaryje įrengtos stiklinės lubos. Kambariuose nestinga pramogų erdvių, jie yra dideli, erdvūs, nutvieksti Arizonos saulės.

Čia įrengta svetainė, šeimos kambarys, valgomasis, šefui darbuotis pritaikyta virtuvė, terasa, kurioje galima valgyti, svečiams priimti tinkama erdvė ir keletas laisvos paskirties kambarių. Terasų čia yra ne viena, dalis jų yra dengtos, kitos – atviros. Taip pat įrengtas baseinas ir spa. Name yra trivietis garažas, be to, teritorijoje netrūksta vietos svečių automobiliams.

Po parduodamą namą galite pasidairyti nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)