Kaip rašo tmz.com, dainininkės sūnus jaučiasi prastai, nes jį koncertuojanti mama vežiojasi po visą pasaulį. „Buvo siaubingų, pačių tikriausių muštynių su riksmais ir verksmais“, - patikino šaltinis.

Pranešama, kad Stokholme nusileidus lėktuvui Rocco nepasirodė. Panašu, kad jis pabėgo, tačiau galiausiai sugrįžo.

Situacija pablogėjo šį mėnesį, kai Madonna koncertavo Londone. Rocco tėčiui pasakė nebegalintis kęsti tokios situacijos, patikino nebepakeliantis kelionių ir skrydžių. Šaltinių pateikiamais duomenimis, Rocco tėvui skundėsi, kad jaučiasi taip, lyg mama jį vertintų labiau kaip trofėjų, o ne kaip sūnų.

Madonnos sūnaus teigimu, jo mama pavydi tėčiui stabilaus gyvenimo ir pyksta dėl Rocco noro gyventi su tėvu. Rocco privalės grįžti į Niujorką, kur vyks teismo posėdis dėl paauglio globos. Įdomu, ar jo neigiamos emocijos išsisklaidys ir ar teisėjas atsižvelgs į Rocco pageidavimą gyventi su tėčiu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)