Nors People.com šaltinis teigia, jog tai tik graži draugystė, neturinti nieko bendro su rimtais santykiais, nuotraukos verčia tuo abejoti. Merginos nufotografuotos dvigubame pasimatyme - su jomis drauge laiką leido "Vienas namuose" žvaigždė Macaulay Culkinas drauge su savo mylimąja Brenda Song. Verta priminti, jog aktorius yra P. Jackson krikštatėvis.

Cara ir Paris atrodė išties įsimylėjusios - jos ne tik sėdėjo pasikeisdamos viena kitai ant kelių, bet ir šoko gatvėje, po to aistringai bučiavosi.

Vasarį C. Delevigne ir P. Jackson buvo užfiksuotos vaikštančios susikibusios už rankų. Netrukus po to Paris socialiniuose tinkluose pasidalino nuotrauka, kurioje matyti drauge laiką leidžianti Cara.

Paris Jackson ir Cara Delevigne

C. Delevigne jau senokai neslepia savo netradicinės lytinės orientacijos, o P. Jackson anksčiau turėjo vaikiną ir net kalbėjo apie vestuves su juo. Kol kas merginos viešai apie santykius nekalba.

Paris Jackson anksčiau ir dabar - nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)