Vaidmeniu filme „Telma ir Luiza“ („Thelma & Louise“) išgarsėjusi aktorė sekmadienį vaikščiojo basa apsivilkusi nušiurusias džinsines kelnes, o galvą buvo apsirišusi žydru šaliku, skelbia pagesix.com.

65-erių metų amžiaus G. Davis negaišo laiko makiažui ir galiausiai nusiėmė šaliką bei pasileido rudus plaukus. Tai pirmas kartas, kai ji matoma viešumoje po pasibaigusių skyrybų su dr. Reza Jarrahy, kurių procesas truko net penkerius metus.

Geena Davis

Sutuoktinių bendras gyvenimas baigėsi 2017 m. vasarą, kai G. Davis išmetė R. Jarrahy iš jųdviejų didžiulio namo Kalifornijoje, Pacific Palisades rajone, kuriame yra penki miegamieji. R. Jarrahy norėjo nutraukti santuoką per tarpininką, po lygiai pasidalyti turtą ir vaikų globą, pranešė šaltinis. Pora turi tris vaikus: 19-os metų amžiaus dukrą ir 17-os metų amžiaus brolius dvynius.

Nors skyrybų sąlygos išlieka konfidencialios, šaltinis sakė: „Jos buvo labai nepalankios Rezai, kuris sutiko, kad tik pagaliau viską užbaigtų ir išsivaduotų iš košmaro, kuriame atsidūrė dėl Geenos kaltės.“

„Rezai iki gyvo kaulo įgriso jos narciziškumas, – pridūrė šaltinis. – Todėl jis sutiko su nepalankiomis sąlygomis, kad jos atsikratytų ir galėtų sutelkti dėmesį į vaikus.“

Susan Sarandon ir Geena Davis filme "Thelma & Louise"

Paskutinį kartą viešumoje G. Davis pasirodė su Susan Sarandon – birželio mėnesį įvykusiame renginyje, skirtame juostos „Telma ir Luiza“ 30-mečiui paminėti. Žvaigždės dalyvavo labdaros tikslais surengtoje filmo peržiūroje po atviru dangumi ir pozavo žydros spalvos automobilyje atverčiamu stogu, panašiame į naudotą legendinėje finalinėje scenoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)