46-erių žvaigždė Mariah ir 48-erių milijonierius Jamesas laiką leido prie pat didžėjaus pulto. Kūną aptenpiančią suknelę dėvėjusi Mariah tiesiog traukte traukė sužadėtinio rankas.

Pati M. Carey taip pat aistringai šoko aplink sužadėtinį vis paglostydama jo kaklą.

Tiesa, net atostogaudama Mariah atrodė kaip tikra diva – žemę siekianti suknelė, prabangus vėrinys ir tamsūs akiniai, slepiantys jos akis.

Mariah Carey šėlsta su sužadėtiniu Jamesu Parkeriu:

Pora susitikinėja nuo 2015-ųjų birželio, M. Carey ir J. Packeris susipažino praėjus vos porai mėnesių nuo dainininkės skyrybų su Nicku Cannonu.

Su pastaruoju ji susilaukė dvynių. Tai bus jau trečiosios atlikėjos vestuvės, dar anksčiau M. Carey buvo ištekėjusi už muzikos prodiuserio Tommy Mottolos.

48-erių J. Packeris, kuris yra ketvirtas turtingiausiųjų Australijos žmonių sąraše, anksčiau taip pat turėjo dvi žmonas ir su jomis susilaukė trijų atžalų. J. Packerio verslas susijęs su nekilnojamuoju turtu ir kazino bei naktiniais klubais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)