Garsenybių laimei, jų gerbėjai nėra tokie negailestingi. Jeigu jie ką nors pakankamai myli, apsimeta, kad... jokio skandalo niekada ir nebuvo. Bent jau taip galima teigti, pavyzdžiui, kalbant apie Chrisą Browną, kuris kaltinimų smurtu yra sulaukęs tiek pat, kiek ir „Grammy“ apdovanojimų.

Kitais atvejais garsenybės tikrai sugeba pasikeisti. Pavyzdžiui, Markas Wahlbergas nuo praeityje buvusiojo skiriasi kaip diena ir naktis. Reese Witherspoon nenusipelnė netekti mieliausios Amerikos aktorės titulo vien dėl to, kad kartą prarado kantrybę. Šios ir kitos garsenybės buvo įsivėlusios į gana didelį ažiotažą sukėlusius skandalus, tačiau dėl keistos priežasties visi apsimetė, kad... nieko neįvyko.

Bruno Marsas tik per plauką netapo nusikaltėliu

Bruno Marsas pasiekė bene visas įmanomas karjeros viršūnes, kurias tik gali pasiekti muzikantas. Jis pasirodė per „Super Bowl“, o tai laikoma koncertų šventuoju Graliu.

Šis atlikėjas per mažiau nei dešimtmetį gavo dešimt „Grammy“ statulėlių ir sužavėjo visą tautą sudalyvaudamas laidoje „Carpool Karaoke“. Rodos, kad viskas, prie ko prisiliečia Bruno, tampa auksu (jei tiksliau, 24 karatų auksu). Tačiau, kad ir kaip mes benorėtume pamiršti, kartą B. Marsas vos nesužlugdė savo karjeros dėl kaltinimo, susijusio su narkotikais.

2010 metais B. Marsas buvo suimtas Las Vegaso „Hard Rock“ viešbutyje – pas jį buvo rasta 2,6 gramo „baltų miltelių“. Vėliau nustatyta, kad tai iš tiesų buvo narkotinės medžiagos. Jam buvo pateikti kaltinimai, tačiau jie buvo panaikinti po to, kai jis atliko 200 valandų viešųjų darbų, sumokėjo 2 tūkst. JAV dolerių baudą ir aštuonias valandas bendravo su specialistais, kurie kalbėjo apie narkotikų žalą.

Kaip ir teisėjas, dainininko gerbėjai labai greitai pamiršo šį incidentą.

Reese Witherspoon tikrai negalėjo būti suimta dėl viešosios tvarkos pažeidimo!

Tiesiog atsisakome pripažinti, kad ši mieliausia Amerikos aktorė, nusifilmavusi tokiuose visai šeimai skirtuose filmuose kaip „Užsispyrusi blondinė“, ir pasakė įkvepiančią kalbą per žurnalo „Glamour“ „Metų moterų“ apdovanojimus, galėjo būti suimta. Tiesiog sunku patikėti, kad ši aktorė galėtų įvykdyti viešosios tvarkos pažeidimą.

Tačiau 2013 metais ji iš tiesų buvo suimta: juos važiuojančius su vyru Jimu Tothu sustabdė policija ir suėmė vyrą dėl vairavimo išgėrus. Tačiau aktorė dar labiau pablogino padėtį, kai išrėžė policininkui: „Ar tu žinai, kas aš tokia?“ Aktorė buvo suimta penktadienį, o sekmadienį po širdingo atsiprašymo paleista į laisvę.

„Akivaizdžiai padauginau ir man labai gėda dėl to, ką pasakiau. Tai tikrai baisi situacija, ir aš išsigandau dėl savo vyro, tačiau mano elgesiui nėra jokio pasiteisinimo, – sakė aktorė. – Labai atsiprašau dėl savo elgesio.“

Beje, netrukus po šio incidento R. Witherspoon buvo nominuota „Oskarui“. O šiandien daugelis šį atvejį prisimena kaip viso labo kažkokią smulkmeną iš praeities.

Nuogas Matthew McConaughey ir... būgneliai

Matthew McConaughey yra žinomas dėl tikrai įtaigių vaidmenų, atnešusių jam pripažinimą. Tačiau dabar mažai kas ir beatsimena incidentą, kai 1999 metais aktorius buvo suimtas įtariant jį turint narkotinių medžiagų.

Kaip nurodoma, šio liūdnai pagarsėjusio incidento policijos ataskaitoje, aktorius šoko nuogas ir grojo būgneliais, o kitas vyras jį ragino. Vėliau kaltinimai jam buvo panaikinti, o pats aktorius, vėliau apibūdindamas savo apsilankymą belangėje, sakė, kad tai nebuvo „vieta, kurią norėčiau išsinuomoti“, tačiau „tai buvo nebloga vieta nakvynei“.

Dabar, prabėgus nemažai laiko, M. McConaughey paprastai būna apsirengęs. Ir atlieka jis labai rimtus vaidmenis, pavyzdžiui, filme „Dalaso pirkėjų klubas“. O tą incidentą daugelis jau seniai pamiršo. Visgi pats aktorius sako dėl to nesigailįs.

„Kas tokio blogo mušti būgnelius atrodant taip, kaip mama pagimdė? Nesigailiu dėl to, kaip ten pakliuvau“, – sakė aktorius.

Ashtonas Kutcheris per daug užsiėmęs pasaulio gelbėjimu, kad galvotų apie linksmybes sūkurinėje vonioje

Ashtonas Kutcheris yra šių dienų superherojus. Neseniai jis nusprendė pailsėti nuo Holivudo ir stojo į kovą su prekyba žmonėmis, ką vadina savo nauju kasdieniu darbu. Šiuo metu aktorius yra kartu su buvusia žmona Demi Moore 2009 metais įkurtos organizacijos „Thorn: Digital Defenders of Children“ pirmininkas.

Vos per šešis mėnesius aktorius padėjo teisėsaugos institucijoms nustatyti 6 tūkst. prekybos žmonėmis aukas. Tad dabar net ir smulkmeniška būtų prisiminti tuos anksčiau sklandžiusius gandus apie jo neištikimybę, kuri sukėlė D. Moore tariamą nervinį išsekimą.

2011 metais pasklido gandų, kad A. Kutcheris per savo vestuvių su D. Moore metines šėliojo sūkurinėje vonioje su dviem merginoms. Vėliau tas kalbas patvirtino aktorius Jonas Cryeris, kuris teigė, kad viena iš tų merginų buvo jo tuometinė mergina.

Vėliau A. Kutcheris išsiskyrė su D. Moore, vedė Milą Kunis ir susilaukė dviejų vaikų. Ši pora visiems taip patinka, kad dauguma net ir pamiršo, kad Ashtonas buvo vedęs Demi. O A. Kutcheris neseniai net pajuokavo apie tuometinius gandus, kai dėkojo už apdovanojimą už tai, jog yra tikras pavyzdys kitiems.

2017 metais sakydamas kalbą per apdovanojimų ceremoniją jis pareiškė, kad „gal yra, o gal ir nėra,“ svetimautojas, o taip pat užsiminė apie incidentą, kai buvo suimtas dėl įsilaužimo į mokyklą. Tačiau vėliau apdovanojimą jis skyrė savo žmonai, ir publika tiesiog „išsilydė“.

Ar mes visi apsimesime, kad Timas Allenas yra „Metų tėtis“?

Timas Allenas daugybę metų kūrė savo karjerą, paremtą šeimos žmogaus įvaizdžiu. Jis tas visos Amerikos tėvelis, kurio tiesiog negali nemylėti. Tačiau pasirodo, kad „tėtukas“ visai ne toks jau ir šventas, nes jis yra kalėjęs 28 mėnesius už prekybą narkotinėmis medžiagomis.

Kadaise jis buvo sulaikytas JAV Mičigano valstijos Kalamazu miesto oro uoste kai pardavė narkotinių medžiagų. Jam grėsė labai rimti kaltinimai, tačiau jis susitarė dėl švelnesnės bausmės, mainais pasiūlydamas informacijos.

Po šios patirties T. Allenas labai greitai grįžo į teisingo gyvenimo vėžes ir tapo visų mylimu aktoriumi. Ir kas dabar galėtų pagalvoti, kad šis „tėtukas“ kažkada buvo prekeivis narkotikais...

Markas Wahlbergas – nuo reperio iki nominuotojo „Oskarui“

Markas Wahlbergas – puikus pavyzdys, kaip galima reabilituoti įvaizdį. Buvęs reperis iš agresyvaus nusikaltėlio paauglio tapo aktoriumi, kuris buvo nominuotas „Oskarui“, restorano savininku ir tiesiog žaviu vyruku. Tačiau devintajame praėjusio amžiaus dešimtmetyje Markas žavus tikrai nebuvo.

Prieš tapdamas visiems žinomu kaip Marky Markas, M. Wahlbergas buvo... jaunasis nusikaltėlis. Agresyviausias incidentas įvyko likus kelioms savaitėms iki jo septynioliktojo gimtadienio.

1988 metais jis buvo apkaltintas mėginimu nužudyti, kai vienam vietnamiečiui trenkė per galvą ir iškeikė. Vyras prarado sąmonę. Kai kitas praeivis jį bandė sulaikyti, Markas jam taip smarkiai trenkė į akį, kad šis liko dalinai aklas. M. Wahlbergas vėliau prisipažino kaltu dėl užpuolimo ir buvo nuteistas kalėti dvejus metus. Tačiau už grotų jis praleido 45 dienas.

Vėliau aktorius atsiprašė ir kreipėsi dėl teistumo panaikinimo. Jis taip pat lazeriu panaikino didžiąją dalį tatuiruočių, susijusių su jo jaunyste. Dabar siaubingas rasistinis incidentas tapo tik liūdnu prisiminimu apie jo neramią jaunystę.

Prisipažinimas išgelbėjo Hugh Granto karjerą

Jis atliko beprotiškai žavius vaidmenis tokiose romantinėse komedijose kaip „Tegyvuoja meilė“ ir „Bridžitos Džouns dienoraštis“. Todėl tiesiog neįmanoma įsivaizduoti, kad Hugh Grantas galėtų naudotis prostitutės paslaugomis. Deja, taip iš tiesų buvo.

1995 metų vasarą Hugh buvo sudėtinga. Sunku ir pasakyti, kas buvo blogiau: jo pasirodymas filme „Devyni mėnesiai“ ar tai, kad jis sumokėjo 60 JAV dolerių prostitutei už oralinį seksą ir iš karto buvo sulaikytas. Nors jis atsiprašė visuomenės ir savo ilgametės draugės Liz Hurley, jo nuotrauka, daryta areštinėje, jau švietė iš visų bulvarinių laikraščių pirmųjų puslapių.

Dar daugiau alyvos į ugnį įpylė minėta prostitutė, pareiškusi, kad aktorius jai sakė, jog „visuomet norėjo permiegoti su juodaode“.

Kalbant apie teisinius reikalus, Hugh bėdos buvo trumpalaikės: jis sumokėjo tūkstančio dolerių baudą. Jo įvaizdis trumpam nukentėjo. Kai kas net iškėlė teoriją, kad tai tebuvo gerai suplanuota viešųjų ryšių akcija, kad H. Grantas gautų geriausio laiko per televiziją.

Dabar šis incidentas prisimenamas kaip slogus sapnas apie tai, ko... veikiausiai niekada ir nebuvo.

Pagalba turintiems priklausomybių
Norėdami gauti pagalbos kreipkitės į savo šeimos gydytoją ar artimiausią Priklausomybės ligų centrą:
RPLC Vilniaus filialas 8(52)137808 registratura@rplc.lt P. Širvio g. 5
RPLC Kauno filialas 8(37)333255 registratura.kaunas@rplc.lt Giedraičių g. 8
RPLC Klaipėdos filialas 8(46)415025 registratura.klaipeda@rplc.lt Taikos pr. 46
RPLC Šiaulių filialas 8(41)455644 registratura.siauliai@rplc.lt Daubos g. 3
RPLC Panevėžio filialas 8(45)582673 registratura.panevezys@rplc.lt Elektronikos g. 6
Anoniminių alkoholikų draugija +370 685 05191 info@aalietuvoje.org
Pilnų namų bendruomenė +370 698 73005 info@pnb.lt
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją